Активный чат
Геннадий Москаль
20
15 января 2014, 14:00

Геннадий Москаль

Политик, экс-губернатор Закарпатья, бывший глава Луганской ОВГА
вопрос:
root

root

Що Ви думаєте про заяву А. Гриценка про те, що оточення лідера фракції Арсенія Яценюка контролювало переговори силовиків і могло знати про можливий розгін мітингу на Майдані 30 листопада?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Заявам Гриценка про те, що оточення Яценюка контролювало переговори "Беркуту", я вірю так само, як і заявам київського «Беркуту», що він бачив Луценка вперше в житті, хоча той призначав їх на посаду. Як і заявам представників МВС, що вони не били Луценка, і до його побиття міліція не має жодного відношення, хоча Громадське ТБ показало відео, де видно весь процес побиття Луценка міцією.
Ми чомусь героїзуємо Гриценка як Бандеру чи Шухевича. Я б його сьогодні порівняв з Богданом Сташинським. Це особа, яка вбила Бандеру: також українець, в селі його рахували патріотом, а сестра навіть була зв’язковою в УПА. Пану Анатолію Гриценку не потрібно забувати, що він був у першій п’ятірці ВО "Батьківщина", і свої емоції трошки слід стримувати, і потрібно було все вирішувати в рамках внутрішньої партійної дискусії, а не виплескувати в ЗМІ.
вопрос:
root

root

По-вашему, Майдан - это исключительно внутреннее явление Украины, или же он имеет значение и для мировых игроков и является частью какой-то большой геополитической игры стран?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
По-моєму, Майдан вже не є тільки внутрішньою справою України. Він був внутрішньою справою до того часу, доки заступник голови Госдепу США і єврокомісари цілий день розмовляли з керівництвом держави про мирне врегулювання конфлікту, а вночі їх розбудили – «Беркут» розгаяв Майдан і бив людей. Він вийшов уже далеко за межі України. Про Майдан щодня можна подивитися на Euronews, CNN та інших рейтингових ЗМІ світу.
вопрос:
root

root

Здравствуйте, Геннадий. Поделитесь, пожалуйста, вашим прогнозом - каковы перспективы Майдана и протестного движения в целом? Чем это все может закончиться, варианты возможных исходов?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Мое личное мнение: протестные и радикальные настроения в Украине нарастают и не прекратятся до президентских выборов. По моему глубокому убеждению, основной вариант исхода Майдана – это победа во втором туре кандидата от оппозиции.
вопрос:
root

root

Наскільки ймовірне повторення силового розгону Майдану, з Вашої точки зору? Чи вже зрозуміли, що кожен такий крок провокує ще більшу активність суспільства? Дякую.
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Все суспільство розуміє, що черговий силовий розгін Майдану – це підкидання дров у полум’я, яке стабільно горить. Але я тут не можу бути Вангою, Вольфом Мессингом чи Глобою, щоб передбачити неадекватні дії нашої влади. Це може бути і сьогодні вночі, і завтра, і за тиждень. У нас у державі хто, коли і як, з якої ноги встане – так і відбувається. Жодної логіки в діях влади немає. На мою думку, влада буде намагатися повторити спробу силового розгону Майдану. Потім сама ж і отримає за цю спробу. Потім відкриватиме чергову порцію кримінальних проваджень, довго й нудно їх розслідуватиме. Для влади вже стало доброю традицією перед черговим віче когось побити, розігнати. Так, перед віче, яке відбулося в неділю, побили Луценка. Гарантій, що перед черговим віче когось іще не поб’ють, у мене особисто немає.
вопрос:
root

root

Пане Геннадію, що, по-вашому, зараз слід зробити з Майданом - і далі тримати, розпузтити, у щось інше трансформувати? Чи має сенс проведення щонедільних віче (складається враження, що народ від них втомлюється, у тому числі й тому, що не бачить особливих здобутків)?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Я не вхожу до складу керівних органів ГО "Майдан". Вони планують свою роботу, а суспільство їхню роботу оцінює. Я, як народний депутат, чергую на Майдані, і основну свою діяльність сконцентровую на недопущенні конфліктних ситуацій і їх мирному розв’язанні.
вопрос:
root

root

На Ваш взгляд, будут ли и дальше продолжаться репрессии против активистов Майдана, остаются ли угрозы для их жизни, здоровья и т.д.?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Обов’язково будуть. Ми сьогодні збираємо дані на всіх, хто постраждав 30 листопада, 1 грудня, 11 грудня, а також під Святошинським судом і під Святошинським районним управлінням МВС м. Києва. Причому всі ці дані збираємо не тільки з лікувальних закладів Києва та області, а з усіх регіонів України. Перші узагальнення дуже вражають: кількість побитих, які лежать в обласних, районних, дільничних лікарнях у різних областях України становить вже декілька тисяч. Є такі, кому була надана допомога на місці бригадою швидкої допомоги, є такі, яким була надана допомога амбулаторно, а є й такі, які і досі перебувають на лікуванні з проломленими черепами, поламаними руками, ногами, відбитими нирками. Ми сьогодні запросили і Київське міське бюро судово-медичних експертиз, і Київське обласне бюро надати дані, чи були доставлені особи з тілесними ушкодженнями кримінального характеру. І їхні дані не були встановлені, такі люди були поховані, як невпізнані особи. Весь цей масив ми хочемо порівняти з тими, хто пропав безвісти. Тому що заяви про пропажу безвісти громадяни писали не тільки до підрозділів міліції м. Києва, але й за місцем проживання по всій Україні.
Чому ми це робимо самі? Перше, у нас немає ніякої довіри до міліції, особливо після заяв щодо непричетності до побиття Луценка. Це коли на "біле" кажуть "чорне", а на "чорне" – "біле". Друге – міліція не бажає з нами співпрацювати в цьому напрямку. До сьогоднішнього часу МВС ніяк не може закінчити службове розслідування по 30 листопада 2013 року, по 1 грудня 2013 року, я вже не кажу про 11 грудня та про свіжі побиття біля Святошинського суду м. Києва та Києво-Святошинського управління МВС.
Що дуже турбує сьогодні світову спільноту? Це нереагування міліції на побиття 1 грудня 45 журналістів – і українських ЗМІ, і європейських, і світових. Якщо не будуть встановлені винні, світові ЗМІ погрожують об’явити політичному керівництву України бойкот.
Чому МВС називає з числа провокаторів тільки "Братство" Корчинського? Там же було ще декілька об’єднань, які створила сама ж правоохоронна система Украхїни для органзіації провокацій при масових акціях мирного характеру, щоб навішати на опозиціонерів різного роду ярлики. У мене таке враження, що сьогодні органи міліції діють за принципом тих злочинних угруповань, на совісті яких уже є стаття, яка передбачає пожиттєве покарання, тобто за чинним Кримінальним кодексом України вже для них немає значення, чи вони скоять 10 чи 20, чи 100 злочинів – покарання буде одне й те саме. Це з одного боку для нас дуже тривожно, тому що чітко в нормативно-правових актах написано, що працівник міліції не може бити дубинкою по голові. Але чомусь назло всіх б’ють саме по голові! Я не думаю, що люди не читали нормативно-правової бази. Мабуть, їм дають такі команди. Немає поганих міліціонерів – є погані і дуже погані командири. І наша задача, щоб всі ці "погані" і "дуже погані" командири були притягнуті до відповідальності.
вопрос:
root

root

Г-н Москаль, известно ли Вам, как продвигаются расследования убийств крымских мэров?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Да, известно. Ни по одному из убийств мэров сельских, поселковых и городских советов виновные не установлены. Потому что их просто милиция не знает. Какой-то бред, заброшенный в СМИ, про какого-то криминального авторитета по кличке Огород, который проживает во Львове, что он причастен к расстрелу мэра Симеиза из автомата Калашникова и расстрелу мэра Феодосии из обреза, который продали преступникам работники УМВД в Тернопольской области – есть ни чем иным, как отвлекающим маневром. И, собственно говоря, спросить сегодня не с кого. Это говорил бывший начальник Главного управления МВД в Крыму г-н Слепанев, но сегодня он уволен из органов внутренних дел, а новый руководитель милиции Крыма пока глух и нем. По моей информации, по всем случаям следствие и оперативно-розыскные мероприятия по раскрытию убийств мэров зашли в тупик.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

п.Генадію чи не вважаєте за потрібне зібрати лідерів опозиційних партій та запропонувати їм підтримати на президентських виборах в 2015 році п.Порошенка Петра.На мою думку та багатьох громадян це саме та особистість, яка буде достойно представляти нашу державу по всіх критеріях яким повинен відповідати президент держави.Чи можете Ви донести до цих людей такий спіч і яка Ваша особиста позиція з цього приводу?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Моя особиста позиція (можливо, вона відрізняється від позиції ВО "Батьківщина"), що в першому турі не має бути єдиного кандидата. Сьогодні ми маємо справу з владою, яка може єдиного кандидата зняти через суд, або він щось десь не те з’їсть у якомусь кафе чи ресторані і помре від харчового отруєння, або з ним станеться інфаркт, інсульт. Це дуже небезпечно, і золота мрія влади сьогодні якраз, щоб був єдиний кандидат у першому турі. А в другому турі, на думку АП, має зустрітися нині діючий президент і лідер комуністів Симоненко. Тобто розробляється сценарій виборів Леоніда Кучми на другий термін у 1999 році.
Я не бачу великої трагедії, коли кандидатів буде достатньо, в тому числі й Петро Порошенко. Єдина умова – всіх кандидатів потрібно зібрати і розробити кодекс етичної поведінки під час виборчого процесу. По-перше, щоб вони не поливали брудом один одного, а, по-друге, щоб вони не стільки агітували за себе, скільки проти діючого президента України. І чим більшою буде частота відвідувань областей, міст, сіл України, тим кращий буде результат у другом турі. Той, хто проголосував у першому турі за опозиційного кандидата, ніколи не проголосує в другому турі за чинного президента. Все буде видно, коли почнеться виборчий процес. Я бачив неодноразово приїзд тодішнього кандидата в президенти Віктора Януковича в регіони України. Я хочу це сказати, щоб у моїх соратників не було ілюзій. Так, туди звозили людей, але дуже мало, приблизно 20%. Решта приходили пішки, приїздили автобусами. З цим треба рахуватися. Це буде видно при перших зустрічах. Якщо будуть на зустрічі тільки звезені Партією регіонів для масовки виборці, це вже заздалегідь програш у другому турі. А якщо люди почнуть приходити самі! Тут не повинно бути мрій, що єдиним кандидатом від опозиції ми закидаємо шапками Януковича. Це дуже сумнівний політичний хід. І якщо опозиція на це піде (а багато політиків її на це штовхають), це заздалегідь програшний варіант.
Під час виборчої кампанії повинні працювати не тільки опозиційні кандидати в президенти, але й всі депутати з трьох опозиційних партій, позафракційні, які нам співчувають, та й кожен громадянин України, який не любить цю владу. Сьогодні часто на зустрічах виборці кажуть мені: "А що ми можемо зробити? Ми – маленькі люди, від яких нічого не залежить". А я їм відповідаю: "Вам особливо нічого й не треба робити. Загітуйте сто чоловік з числа родичів, кумів, друзів, знайомих". На моє глибоке переконання, у кожної людей є і має бути сто людей, яких вона може загітувати проти провладного кандидата. Оце і буде ваш внесок у перемогу.
І останнє. Не беріть грошей. Якщо в 2015 році знову почнемо прицінюватися, хто з кандидатів у президенти більше дає, значить, так житимемо ще п’ять років і стоятимемо на Майдані, натирати цибулею очі і плакати.
вопрос:
root

root

В государственном бюджете на 2014-й год на лечение всех онкобольных детей Украины предусмотрено только 50 миллионов гривен, в то время как на содержание милиции в 360 раз больше, – 18 миллиардов. Как сообщают волонтеры – члены попечительского совета клиники «ОХМАТДЕТ», выделенная сумма на лечение детей составляет не более 20% от потребности. Для сравнения, в 2013 году власти выделили в четыре раза больше средств – 216 миллионов гривен, а в 2012 эта цифра составляла 90 миллионов. «Хорошие приоритеты у власти: пусть дети умирают, лишь бы милиционеры были сыты со своими 18 миллиардами (эта сумма заложена на финансирование МВД в бюджете 2014 года)", – написала на своей странице в «Фейсбуке» и.о. председателя попечительского совета «ОХМАТДЕТа» Анна Гопко.И что у нас за страна?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Без Компартії сьогодні голосів для прийняття бюджету-2014 у парламенті немає. Це повністю «бюджет проїдання», ніяких коштів на капітальне будівництво та соціальний захист населення немає. Ви навели тільки один приклад, і він правильний. Таких прикладів у бюджеті сотні. Опозиція за такий бюджет голосувати не буде.
Але сьогодні я говорив у парламенті з депутатами від КПУ, і вони сказали, що будуть голосувати за даний бюджет. Я спитав – а де ж лозунги "Вернем страну народу!", "Заберем награбленное имущество у олигархов!", "Вернем аптеки в коммунальную собственность!" і т.д. (не хочу повторювати цю червону маячню). Але багато людей у це ж повірили. Ніколи комуністи не голосували за бюджет, який надавав уряд. Вони завжди кричали, что вони за антинародний бюджет не голосують. А що тепер змінилося? Бюджет не те що антинародний – це, мабуть, найгірший бюджет з моменту незалежності України, де один популізм. За рахунок державного бюджету уряд намагається провести передвиборчу кампанію.
Ви поставили питання – "И что у нас за страна?" Така країна, за яку ви проголосували 28 жовтня 2012 року. Уже тоді було відомо, що Партія регіонів нас веде в нікуди, до фінансового, економічного і соціального краху, міжнародної ізоляції, загострення політичної ситуації в Україні. Але ж люди проголосували! Кого сьогодні винуватити? Потрібно робити висновки, щоб не помилитися у 2015 році. У нас чомусь в Україні склалося, що на виборах люди голосують за ПР, а у всіх бідах у країні винуватять опозицію.
вопрос:
root

root

Медицина в стране находиться в катастрофическом состоянии.А в это время министр Богатырева в рабочее время гуляет по бутикам.Ее надо положить на лечение в районную больницу!!!
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Ми виступаємо за відставку всього Кабінету міністрів України, в тому числі й міністра охорони здоров’я – пані Раїси Богатирьової. Ми через низьку якість медицини котимося в соціальну й демографічну прірву. Статистика говорить, що нас є 45 мільйонів, але це – абсолютна брехня. Останній перепис населення проводився у 2001 році, тобто за законом наступний перепис населення мав відбутися у 2011 році. Потім перенесли на 2012, потім – на 2013. У 2014 році його не буде, бо не закладені кошти в держбюджет. У 2015 році – вибори, тому точно не буде перепису. І скільки у нас сьогодні людей – не знає ні Кабінет міністрів, ні вище політичне керівництво держави. Як тоді можна складати бюджет, робити видатки?
Тільки за 2013 рік не дочекалися покращення і померли близько 700 тисяч жителів України. Від старості – десь 7%. Решта – або від неякісної медичної допомоги, або від відсутності коштів на лікування. Скорочення кількості населення в Україні відбувається катастрофічними темпами. Смертність, порівняно з 2012 роком, набагато вища. Скорочення населення відбувається у Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях.
Також люди бояться народжувати. Перше – через родильні будинки і відсутність кваліфікованого медичного персоналу та ліків. Друге – бояться, що вони дитину не прогодують, не вдягнуть, не зможуть надати їй якісну освіту, не зможуть вилікувати, якщо захворіє. Якщо в 2012 році на одну тисячу жителів України народжуваність була 11,5, то в 2013 – стала 11. Якщо брати всіх померлих у 2013 році, то у 80% випадків причиною смерті були хвороби системи кровообігу, тобто інсульти, інфаркти та інші хвороби. Невже пані Богатирьова не бачить, що це проблема №1 в Україні? І що нею з цього питання зроблено? Нічого. У неї є імунітет – вона донецька. А донецькі сказали, що своїх не здають.
вопрос:
root

root

Дайте краткую характеристику социально-экономического положения в автономной республике Крым?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Мабуть, читачам варто було б більше дізнатися про соціально-економічне становище України, тому що Крим має такі самі хвороби, як і країна в цілому. Я щомісяця беру статистику про соціально-економічне становище України, яке готує Державна служба статистики України. Я розумію, що цих даних немає у відкритих джерелах, а провладні ЗМІ видають тільки досягнення і покращення. Я хочу більш розлого зупинитися на тому, що діється в Україні з соціально-економічним розвитком, чому ми хочемо відставки уряду Азарова.
Я відкриваю розділ, який показує, як працювала Україна у 2013 році. Так от, фінансовий результат підприємств, які працюють в Україні, збитковий. 59% підприємств отримали прибуток, а 41% – отримали збитки. Пичому фінансовий резльутат збиткових підприємств є вищим, ніж фінансовий результат підприємств, які отримали прибутки. Таким чином, Україна у 2013 році попрацювала собі у збиток. Який власник буде тримати менеджерів, які приносять йому тільки одні збитки?
Які суб’єкти України є збитковими – АР Крим, Волинська, Донецька (це той "Донбасс, который нас кормит"), Івано-Франківська, Луганська, Одеська, Рівненська, Харківська (пан Добкін через переписку з Майданом геть утратив контроль над економічною ситуацією в регіоні), Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька області, а також міста Київ і Севастополь. Де відповідальність керівників цих регіонів? Що вони робили рік, що довели регіони до ручки? Але на місцевих ЗМІ вони розказують про чудеса економіки того регіону, де вони царюють.
Яке виробництво в Україні є збитковим? Сільське, лісове і рибне господарство, будівництво, оптова і роздрібна торгівля автотранспортними засобами, готельне й ресторанне господарство, фінансова й страхова діяльність, операції з нерухомим майном, професійна, наукова і технічна діяльність, діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування, мистецтво, спорт, розваги та відпочинок. Якщо рівень рентабельності великих і середніх підприємств по Україні становить 3,8%, то сільське, лісове і рибне господарство – тільки 1,1%, будівництво взагалі нерентабельне (рентабельність мінус 1,3%), готельне і ресторанне господарство є в Україні нерентабельне (мінус 0,8%). Мистецтво, спорт, розваги та відпочинок теж нерентабельні (мінус 4,7%). Нерентабельним є виробництво коксу та продуктів нафтоперероблення (мінус 2%), виробництво хімічних речовин і хімічної продукції (мінус 10,3%), металургійне виробництво (мінус 1,8%), водопостачання та водовідведення (мінус 10,9%).
Що говорить статистика, як живе населення? В середньому розрахунки бралися в місяць на одне домогосподарство. Споживчі витрати складають 90,4%, із них продукти харчування – 51,2% (це самий високий рівень у Європі і, мабуть, у світі), алкогольні напої – 1,5%, тютюнові вироби – 1,9%, покупка одягу, взуття – 5,2%, оплата житлово-комунальних послуг – 10,2%. На відпочинок і культуру жителі України витрачають 1,9%, на освіту – 1,2%, на відвідування ресторанів чи проживання в готелі – 2,2%, на охорону здоров’я – 3,5%. Як тут не згадати фразу одного з кіногероїв: "Щоб ти жив на одну зарплату!"
Промислове виробництво в Україні впало і складає 95% порівняно з аналогічним періодом 2012 року. Причому промислове виробництво впало там, де воно не повинно було падати: АР Крим (99,9%), Дніпропетровська область (98,1%), Донецька (93,1%), Запорізька (96,7%), Київська (97,3%), Луганська (91,4%), Миколаївська (96,5%), Одеська (99,9%), Полтавська (95,3%), Харківська (94,6%), Херсонська (91, 7%), Київ (89,4%, мера немає, глави адміністрації немає, депутати просрочені вже по третьому колу). Не буду наводити цифри по більш малим областям.
Що впало з виробництва? Кам’яне вугілля – до 97%, сира нафта – 94,1%, газовий природний конденсат, одержаний з родовищ газу – 87%.
Не хочу лякати людей різким падінням виробництва продуктів харчування. Лише наведу деякі цифри, які, як на мене, незрозумілі. Виробництво соняшникової олії складає 81,5%, борошна – 97,2%, крупи – 98,7%, цукор – 59,6%, хліб і хлібо-булочні вироби – 92,2%. Ми що, стали менше їсти? Ні, йде процес зубожіння населення України, і людям не вистачає грошей на харчі, тому й падає виробництво. Якщо вже люди економлять на хлібі, то це велика біда для України.
Як пояснити таку цифру, що виробництов спирту в Україні різко збільшилося, а виробництво коньяку складає 97,9%, горілки – 82,1%, шампанського – 89,2%, вина – 94,3%, виробництво сигарет – 90,2%. Не вірю, що ми стали менше пити й курити – просто стало більше контрафакту, і втрата контролю з боку держави над виробництвом і продажем підакцизних товарів.
Де гроші, як конче потрібні клініці ОХМАТДИТ?
Що дало введення утилізаційного збору в Україні? Нам говорили, що автомобільна промисловість підніметься. Не збулося. Виробництво легкових автомобілів становить 60,2%, автобусів – 74,2%, автомобілів вантажних – 61,4%, вагонів залізничних – 53,4%.
Не вистачить інтернет-ресурсу, щоб далі зачитувати весь негатив. Але чи читає цю статистику влада – у мене є сумніви.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

СТУДЕНТ п.Геннадію,чому Захід мовчки спостерігає як режим Януковича жорстоко "мочить" активістів євромайдана? Всім очевидно,що каток репресій запущений на повну силу. Режиму начхати на Європейські стурбованості з приводу насильства по відношенню до демонстрантів. Мабудь Європа чекає поки режим зальє Майдан в крові. Цікаво,як вони тоді будуть виправдовуватись перед скаліченими і загиблими патріотами Майдану.
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Я був кращої думки про рішучість ЄС. Поки що йде тільки «сто перше китайське попередження» нашій владі. А реальних кроків, крім прогулянки по Майдану, фотографування і відвідання хворого Луценка в лікарні, я особисто не бачу.
вопрос:
root

root

Які перспективи у Тимошенко Ю.В.?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Перспективи Тимошенко у ваших руках. Я не бачу того тиску, який був з боку ЄС, США і світової спільноти на керівництво України щодо долі Тимошенко. Перспектива, на мою думку, має кардинально змінитися з кардинальною зміню діючого режиму в Україні.
вопрос:
root

root

На Вашу думку, чим має завершитись Майдан? У опозициії є чіткий план дій?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
План є. Те, що можна, лідери опозиції озвучують на віче. Те, що не можна говорити – дається конкретне доручення конкретним депутатам або групі депутатів.
вопрос:
root

root

Як Ви особисто ставитесь до ситуації з депутатом Анатолієм Гриценко?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Я вже на це питання відповів.
вопрос:
root

root

Есть ли мозговой центр у оппозиции?Почему решения оппозиции бывают противоречивы?Почему оппозиция НЕ РАБОТАЕТ С ИЗБИРАТЕЛЕМ(в Одессе не видел оппозиционеров)???
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
На початку виборчої кампанії і до самого закінчення я близько 20 разів був в Одесі, зустрічався з виборцями, виступав на телеканалах "Нова Одеса" та інших провідних каналах Одещини, був і на ринку "Привоз", де зустрічалися неодноразово з виборцями і допомагали з вирішенням їхніх питань. Був у багатьох районах Одеської області. Навіть за свої висловлювання на адресу влади мав декілька судових позовів, від "ображених" можновладців.
вопрос:
root

root

Ваше отношение о возврате в избирательные бюллетени графы "Против всех"? Введение этой графы позволит ввести на политический "олимп" Украины новые лица?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
"Проти всіх" – це видумка влади, щоб занижати результати неугодних владі кандидатів. Хто не хоче ні за кого голосувати, може просто не приходити на вибори. Це одна із технологій фальсифікацій виборів. І те, що вона закрита, на мою думку, дуже добре.
вопрос:
root

root

Евромайдан заблокировал проезд по центральным улицам каретам скорой помощи, пожарным машинам и мусоровозам - тем самым нарушив права граждан проживающих в центре Киева. Как Вы считаете: неужели права митингующих выше прав мирных, законопослушных граждан Украины, проживающих в центре города Киева?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Шановний novoross, я Вам позичу свої окуляри. Ви підніміться вище Євромайдану, якраз навпроти Художнього музею побачите перший блокпост з внутрішніх військ і "Беркуту", біля Кабміну – другий, біля ВРУ – аж чотири. Вулиця Інститутська заблокована повністю. Та й в цілому заблокований внутрішніми військами і "Беркутом" увесь урядовий квартал, Адміністрація президента, Кабінет міністрів і Верховна Рада. Громадяни України не можуть спокійно пройти, не кажу вже про туристів. Мене пропускають тільки після пред’явлення посвідчення народного депутата. Подивіться на цю проблему з іншого боку. У нас що, надзвичайний стан, чи відмінений закон про свободу вільного пересування? На якій підставі обмежується доступ громадян, відбувається перевірка документів, особистих речей? Це все антиконституційно. І проблеми з хворої голови влади не перекладайте на здорову голову Євромайдану.
вопрос:
root

root

Уважаемый пан Москаль! Как Вы считаете, в обозримом будущем будет раскрыто убийство судьи Трофимова в Харькове?
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
При нынешнем министре Захарченко это убийство не будет раскрыто никогда.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Доброго дня, пане Геннадію! По перше, хочу зазначити, що схід України це не тільки прихильники влади., ми хочемо жити в європейській правовій країні. По друге, чи допустить опозиція розкіл України? адже в такому випадку ми тут жити не зможемо , в Харкові взагалі жити стало просто неможливо. Вам особисто про це відомо? Дякую.
ответ:
Геннадий Москаль
Геннадий Москаль
Так, ситуація в Харкові мені відома. І нехай пани Добкін та Кернес не думають, що їх влада буде вічною. У 2015 році за все доведеться відповідати.
Розколу України опозиція не допустить. Україна є, була і буде єдиною державою.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять