Активный чат
Виктор Павлик
33
5 августа 2015, 14:00

Виктор Павлик

Певец, любимец женщин и романтик украинской эстрады
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Вікторе,як ви ставитесь до етно-року і чому російська попса така всюдисущаВікторе,як ви ставитесь до етно-року і чому російська попса така всюдисуща?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
До етно-року ставлюся добре. Чому російська попса всюдисуща — не знаю.
вопрос:
root

root

Вікторе, зараз інколи говорять, мовляв, як можна розважатися, ходити в кіно, проводити концерти тощо, коли в країні йде війна. Наскільки це коректно і справедливо? Ви як думаєте, чи доречні культурні заходи у воєнний час?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
У всі часи народ вимагав хліба і видовищ. Пісня лікує душу, помагає жити. Можна по-різному трактувати концерти: для когось це розвага, для когось — цілюща сила.
Давайте всі тоді одягнемо паранджу, чи покінчимо життя самогубством — навіщо тоді жити?!
вопрос:
root

root

Вікторе, на своєму сайті ви анонсували нову програму у стилі хард-рок. Що це буде і коли чекати?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
В цьому проекті зібралися однодумці. Я закинув у соцмережу тему про те, що хотів би взяти десять-дванадцять своїх власних пісень, самих битих і найвідоміших, і «злабати» їх у стилі хард-рок із хорошими музикантами. Наразі розібрали дві-три пісні. Перше, що мене спонукало на це — Тараска (байкерський фестиваль), де я хочу представити ці пісні в стилі рок (на цьому фестивалі не виконують попсових пісень — там слухають здебільшого рок). Загалом, рок-музика — це моя стихія, і мені цікаво до цього повернутися.
вопрос:
root

root

Виктор, мало того, что вы сами замечательный самобытный певец, так у вас еще и очень талантливый сын. Я болела за него в Х-факторе. Скажите, как складывается его карьера певца, помогло ли ему это шоу? И вообще, интересно, чем занимаются ваши дети – насколько я знаю, у вас их трое?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Так, у мене троє дітей. Старший — Сашко, який і брав участь у «Х-факторі», молодша донька — Христина, 28 років, наймолодший син — Павлик, 16 років. І двоє онуків: Давид і Вадим.
Сашко щось співає трошки. Звичайно, «Х-фактор» йому багато дав. Якби не цей проект, він би грав в ресторані. Він самі пішов на проект, я нічим не допомагав. Я відчув різницю між тим, як він співав до того, і як почав співати після проекту, — набагато краще, ніж було. Христина живе в Рівному, виховує онука Вадима. А Павлик йде в останній клас, куди вступатиме — ще не знає. Ми ламаємо голову над тим, що робити.
вопрос:
root

root

Чи часто про вас щось вигадує жовта преса? Що було найбожевільніше? Дякую.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Нема такого: я — людина не скандальна, тож «жовта преса» нічого такого собі не дозволяє. Єдине, що було останнє: подзвонили з "Комсомолки" і запитали, чи знаю я Дашу Астаф’єву, і попросили сказати пару слів до її дня народження. І написали від мого імені таке, що я би ніколи в житті не сказав...
вопрос:
root

root

Вікторе, як вам живеться з прізвищем, так схожим на ім’я? Чи траплялися курйозні випадки, із цим пов'язані? Іван.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Гарно живеться, ніколи не траплялися.
вопрос:
root

root

Пане Вікторе, привіт! Як ся маєте? Коли поїдете у всеукраїнський тур? Мені здається, такі тури українських артистів саме на часі – аби український народ бачив, що митці нікуди не повтікали, що вони з народом. А як вважаєте ви? З повагою Андрій, Івано-Франківськ.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Маюся добре, дякую. Дуже приємно чути від Вас таку хорошу пропозицію — це заставить мене задуматися.
Мене кличуть знову жити в Америку (по християнській лінії), але я їм відповідаю: дякую, та я своєї Батьківщини не залишу, бо я її люблю і співатиму для неї.
вопрос:
root

root

Якби отримали повістку, пішли б служити зараз?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Думаю, ні, тому що вже відчуваю, що через вік — який із мене вояка? До того ж, я ніколи в житті не стріляв. Хіба що всі бігатимуть із гарматами, а я — між ними, але з гармошкою та співами. Який із мене вояка?
вопрос:
root

root

Як ставитеся до своїх колег по сцені, що продовжують їздити виступати в Росію зараз?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Ніяк — Бог їм суддя. Кожен чим хоче, тим і займається.
вопрос:
root

root

Як ви ставитеся до різного роду звань - народних, заслужених? Чи справді у нас їх отримують достойні люди завжди?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Двояко. Ще кілька років тому дуже добре ставився до звань. Розумів, що так заведено, і так має бути. Хоча у світі нічого подібного немає. Є Стінг, Ерік Клептон та інші, але вони — не заслужені, а відомі і шановані в усьому світі люди. А раз у нас так повелося з радянських часів, то це нормально.
Сьогодні ж вважаю, що це не є важливим, головне — бути патріотом своєї неньки.
вопрос:
root

root

Добрий день, Вікторе. У вас цікаве по-батькові – Франкович. Якщо можна, розкажіть про своє походження, своє коріння. Спасибі. Зінаїда.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Моя бабця Юзя служила в польського пана. В 1938 році народився мій батько. Оскільки бабця служила в поляків, була наймичкою, то, народивши батька, сам пан дав йому ім’я — Франик. Батько мій — Франко Іванович. Як я казав, Іван Франко, тільки навпаки.
вопрос:
root

root

Витя, вот сколько лет наблюдаю за вами – не меняетесь, всегда в отличной форме, молодец! Расскажите, как вам это удается – не поправляться, не расползаться, быть всегда подтянутым и спортивным? В спортзал ходите? Короче, дайте рецепт – мужу расскажу! И еще вопрос: вас жена к поклонницам не ревнует?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Жена к поклонницам не ревнует. Она у меня умница! Мы доверяем друг другу.
По поводу того, как я выгляжу, — спасибо за комплимент, очень приятно. Прежде весго, я много двигаюсь: зарядка, спорт, зимой — горные лыжи, летом — велосипед и футбол, а, кроме того, баня (настоящая, с вениками). Ем часто, но мало. Ни в чем себя не ограничиваю, но ем мало. Так само происходит, чем я и горжусь. Также предпочитаю активный отдых: туризм, горы, палатки… И так вся жизнь.
вопрос:
root

root

Здравствуйте, Виктор. Можно личный вопрос? Вы не отговаривали сына от карьеры певца? Вот когда узнали, что хочет тоже музыкой заниматься, не говорили: «На черта оно тебе надо?». У меня дочка хочет петь. Вроде и голосок есть, и симпатичная девочка, но мне, честно говоря, жалко ребенка бросать в эту мясорубку. А вам жалко было? Нина, Полтава.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Саша у меня не спрашивал. Не думаю, что ему интересно мое мнение по єтому поводу. Другое дело, что многие поют, и многие думают, что должны быть артистами. Но это Бог дает талант и выбирает, кому быть артистом, а кому — нет.
вопрос:
root

root

Вікторе, добрий день! Спершу хочу подякувати “Главреду» за те, що запрошує до спілкування українських артистів, яким є що сказати. А тепер питання задам: от скажіть, дружба і шоу-бізнес – сумісні поняття чи це, як кажуть про театр, «клубок единомышленников»? Із ким із колег ви особисто у дружніх стосунках?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Товаришую із багатьма, практично з усіма. Сказати, що хтось із шоу-бізнесу — мій близький друг, то ні... Та й взагалі, друзів справжніх не буває багато. Їх — один, два, три... У шоу-бізнесі це можливо, але мені здається, трапляється вкрай рідко.
вопрос:
root

root

Добрий день! Я Тетяна з Луцька, мама двох дітей. У мене до вас питання як до тата і голови музичної родини – як зацікавити дитину музикою? От як пояснити, що музична школа – це не нудно, а цікаво і корисно навіть для загального розвитку? Моя малеча цього не розуміє. А як пояснювали ви своїм і як батьки навчали музиці вас? Дякую!
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Найголовніше — не заставляти дитину насильно займатися музикою. Це бажання повинне проявитися саме.
Наприклад, у мене Паша так і не закінчив музичну школу по гітарі. І зараз не хоче грати. Дитина має сама цього захотіти.
вопрос:
root

root

Виктор, жму руку уже за то, что не продались и не поете на птицефабриках сибирским курам! А ведь звали же, наверное, в Россию, и песня «Город зеленого цвета» была там очень популярна. Признайтесь, что удержало?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Скажу честно, песня "Город зеленого цвета" и сегодня популярна в Казахстане, Узбекистане, России и Прибалтике. Но пять-семь лет назад, когда песня «Город зеленого цвета» зазвучала там, меня в России никто не знал. Что удержало? Боженька уберег...
вопрос:
root

root

Витя, расскажите о своей жизни в Турции – что вы там делали и что это дало вам как артисту и человеку? Тяжело ли было в мусульманской стране?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Это было двадцать лет назад, в 1995 году. Я приехал туда работать по контракту в варьете на полгода. И уже работая там, познакомился с рядом музыкантов в Анкаре. Город наполнился слухом, что есть такой Виктор-Рус, как там меня называли. А я говорил, что я — не Рус, а Виктор-Укр. Появились друзья — и пошло-поехало. В итоге, по окончанию контракта я остался в Турции еще на полгода.
вопрос:
root

root

Бачила і чула вас на одному з концертів фестивалю «Джаз Коло», який дуже люблю. Цікаво, чи є якийсь стиль у музиці, в якому ви ще не працювали, але дуже хотілось би? І взагалі, от чого ви ще в житті не вмієте, а хотіли би навчитись?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Багато чого не вмію. Так само, як інші не вміють того, що вмію я. Ще не пробував себе у чарльстоні. Джаз і блюз співаю. Не пробував себе в опері, хоча складав держіспит і співав арію "Запорожець за Дунаєм".
вопрос:
root

root

Пане Вікторе, у мене “літнє» запитання: де ви любите відпочивати, можете якесь хороше місце порадити?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Звичайно, моє улюблене місце відпочинку — Туреччина. Тільки не сьогодні... Любив відпочивати в Криму раніше. Оскільки сьогодні ми не можемо їздити в Крим, до Туреччині немає можливості поїхати, то відпочиваємо на Дніпрі та у Карпатах.
вопрос:
root

root

Вікторе, скажіть, артисту дійсно необхідні оці всі продюсери, піарники, менеджери чи, якщо людина справді талановита, і сама проб'ється? І ще таке питання: кілька років тому Поплавський зняв кліп на вашу пісню. Ви не образилися чи на таких людей гріх ображатись? Дмитро.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Продюсери, піарники, менеджери справді потрібні. Це обов’язково. "Бездарь пробьется сам". :))) Дуже мало просто вміти співати — потрібна компанія. Недарма кажуть, що «свита делает короля». Якщо команда правильна, то і буде результат.
А про Поплавського... У нас дуже хороші і дружні з ним стосунки. Я викладаю в КНУКіМ, ректором якого, власне, є Поплавський. Звичайно, це — мій шеф, і про що може бути мова. Якщо шеф хоче співати мою пісню, то нехай співає на здоров’я! Просто йому дуже сподобалася ця пісня, і одного разу він попросив мене дати йому заспівати її у себе на концерті. Але виявляється, вона йому настільки сподобалася, що він почав співати її завжди і на всіх концертах, і ще й зняв собі кліп. Отож хай буде йому на здоров’я!
вопрос:
root

root

Добрый день! Виктор, вот вы – культурный, образованный человек, деятель искусств – объясните мне, что у нас в стране происходит с культурой? Включаешь с утра канал под названием «Украина» - там новости про Пьеху, Кобзона, Газманова… Так, будто у нас нет войны с Россией и эти люди не поддержали эту войну! Где Минкульт, Минстець, где соответствующие органы, которые должны на это реагировать? Я, например, не хочу смотреть на «ватников», я хочу смотреть на украинских патриотичных артистов, почему мне их не показывают? В чем, как вы считаете, проблема? В телевидении, отсутствии культурной политики государства или в нас самих – слишком долго позволяли делать из себя россиян? Простите за эмоции – реально наболело. Юля.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Нічого Вам не можу сказати з цього приводу, на жаль... Глядачам потрібно вимагати від каналів ставити в ефір українських артистів, а не нам артистам просити — «поставте нас!».
вопрос:
root

root

Витя, как вы относитесь к прозвищам типа Шыкидым или Шыкидымович и вообще, к панибратству, когда на улице подходят и просят сфотографироваться или автограф? Многие артисты этого не любят.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Если на улице просит сфотографироваться или дать автограф кто-либо, я всегда отвечаю взаимностью. Конечно, по-разному люди обращаются: кто-то — вежливо, а кто-то слишком панибратски. А насчет Шикидым и Шикидымович, то куда уж от этого деться?
вопрос:
root

root

Здравствуйте, дорогой Виктор Павлик! Скажите, пожалуйста, когда уже вас начнут показывать центральные каналы? Да, российских артистов показывать практически перестали, и слава Богу, зачем они нам нужны, но почему из украинских – один и тот же джентльменский набор: Вакарчук, Тина Кароль, Руслана… Неужели других нету? Как так получается, что на манеже – одни и те же, а ведь хотелось бы, наверное, многим и вас увидеть в том же «Голосе страны», и Зиброва, и Танечку Пискареву… Вы сами не рветесь на экран или трудно пробиться? С уважением Людмила.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Это спросите у центральных каналов. Я не могу Вам ответить на этот вопрос. Иногда приглашают, иногда — нет. Но я спокойно к этому отношусь. Всегда считаю, что на все воля Божья.
вопрос:
root

root

Виктор, здравствуйте. Нынешняя Украина – страна волонтеров. А чем вы помогаете защитникам Родины? Приходилось ли выступать для них, общаться с ними? Как по-вашему, что в первую очередь нужно людям, вернувшимся с фронта? Алексей.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Людям, вернувшимся с фронта, в первую очередь, нужно душевное спокойствие. Мы должны создать для них комфорт.
Естественно, я выступал перед военніми, и не один раз, и выступаю дальше. Чаще всего — в госпиталях.
А помогаю непосредственно 6-му батальону "Збруч", в котром 500 человек, и все они — мои земляки, с Тернопольщины. Помогаю чем могу, но так как продуктами питания и одеждой в основном все помогают, то у нас с ними более специализированные отношения: колеса к «Камазам», болты, гайки, аккумуляторы, домкраты.
вопрос:
root

root

Виктор, видела вас на афише концерта дирижера Кирилла Карабица. Будете классические произведения исполнять? Интересно послушать…
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Да, буду петь песню отца Кирилла — Ивана Карабица, а также Бориса Олейника — "Ти подумай, Париж". В сопровождении симфонического оркестра. Это будет 5 сентября.
вопрос:
root

root

Помнится, вы и пели, и дружили с российскими звездами Глызиным и Трубачом. Скажите, поддерживаете ли вы отношения с ними и другими московскими коллегами сейчас или в нынешней ситуации это невозможно?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Конечно, созваниваемся, общаемся. Коля — так тот вообще украинец, с Николаевщины. А Алексей — это уникальный случай: истинный россиянин и в абсолюте знает украинский язык, прекрасно на нем разговаривает. А какие дуэтные песни мы с ним поем на украинском! Еще вспомнилось, Глызин, когда раньше прилетал в Украину, то, выходя из самолета на трап, кричал: "Хай живе Степан Бандера і його жінка Параська!" У него отличное чувство юмора.
вопрос:
root

root

Здравствуйте, Виктор! Последнее время украинские артисты стали сольные концерты в столице давать. Мы с мужем весной ходили на Иво Бобула – очень понравилось выступление! Скажите, скоро ли ваш сольный концерт – во Дворце «Украина» или на другой киевской площадке? Мне кажется, уже пора.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Очень хороший вопрос, очень кстати. Мне в этом году 50, и 30 лет — как я на профсцене. Естественно, исходя из этого, 13 февраля мы делаем юбилейный концерт во Дворце "Украина" в сопровождении эстрадно-симфонического оркестра. Приглашаю!
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Виктор, здравствуйте. Как разрешился спорный момент с заправкой OWK? Связывались ли с Вами по этому поводу сотрудники компании WOG, OWK & WOG созвучно.
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Закончилось все тем, что мы подружились с хозяином заправки. И уже в следующем году под его эгидой делаем мое выступление в этом городе, а, может быть, прямо на этой заправке.
вопрос:
root

root

Як ви ставитеся до виступів артистів на підтримку того чи іншого політика, що особливо поширено напередодні виборів? Чи варте воно того, щоб «засвітитися» на такій акції, а потім намагатися «відмитися» за те, що підтримав своєю творчістю не того?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
В мирні часи це було нормальним явищем, тому що це наша професія і обов’язок — співати для людей. Сьогодні ж потрібно дуже чітко розуміти, кого ти підтримуєш, а далі — як серце підказує, так і роби.
вопрос:
root

root

чи вигідно і прибутково бути артистом в україні? вітчизняні артисти отримують «білу» зарплату чи «в конвертах»?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Як коли. «В конвертах» — рідше. А чи вигідно бути артистом — не мені вирішувати. Я свято вірю в те, що Господь мене послав на цю землю робити те, що я роблю. Тобто співати. Тому це — моя місія і моя робота, і автоматично те, з чого я живу.
вопрос:
root

root

Пане Вікторе, за вашими спостереженнями, як змінився українських слухач за роки незалежності країни? Чи на краще змінилися його музичні смаки та вподобання, чи навчився він обирати якісну та справжню музику та пісню? Дякую!
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Так, однозначно так. Змінився на краще. Люди вже навчилися відрізняти якісну музику від ширпотребу. Гарне запитання.
вопрос:
root

root

Як Вам твориться зараз, під час війни; чи знаходить це відображення у вашій творчості, або ж такі речі не варто увіковічувати в піснях?
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Хочу Вам сказати, що я не пишу пісень взагалі. Я їх тільки виконую. А там вже як Бог покладе на серце.
вопрос:
root

root

Вікторе, особисто вам чи складно витримувати конкуренцію із молодими українськими артистами?)
ответ:
Виктор Павлик
Виктор Павлик
Наша професія взагалі складна. І, звичайно, я за здорову конкуренцію, адже без неї і не буде результату.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Мы используем cookies
Принять