"Да скорее бы все это закончилось": появилась реакция Зеленского на выборы 2020

Экзит пол - Зеленский прокомментировал результаты выборов 2020 / УНИАН

Президент заверил, что местные выборы 25 октября прошли свободно и демократично.

Місцеві вибори в Україні 2020 завершені. Вони пройшли вільно та демократично, запевнив президент України Володимир Зеленський.

При цьому український лідер зазначив, що вільне волевиявлення – це розкіш, якою можуть похвалитися не всі сусіди України.

"...ми точно рухаємося в правильному напрямку. Кожні наступні вільні вибори – це ще один доказ того, що Україна назавжди вільна», – написав глава держави у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, зараз у суспільстві спостерігається втома від виборів.

Читати такожГранати і гумові кулі: у Мінську силовики знову влаштовують звірства"Якщо сьогодні запитати в людей на вулицях, що вони думають про вибори, більшість українців відверто скаже: та швидше б усе це закінчилося!" – вважає Зеленський.

Однак українцям не варто забувати про стару істину: що маєш – не цінуєш, підкреслив гарант.

"Особливо це стосується нашої молоді. Думають: вибори – то не важливо, тим більше місцеві. Це ж не президента обирають. Хочу нагадати кожному: все в цьому житті справді залежить від того, як вирішиш ти. Або – як вирішить хтось за тебе", - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що вибори – це важливо в будь-який час і в будь-якому випадку. І на закінчення пообіцяв співпрацю на умовах чесності та щирості між місцевими представниками та центральною владою.

Вибори 2020: результати екзитполів по Україні

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты