В Киеве появились баннеры "Победа Пальчевского = победа Путина"

Сегодня на столичных мостах появились баннеры, которые указывают на пророссийскую позицию Андрея Пальчевского.

Сьогодні на столичних мостах з'явилися банери, які вказують на проросійську позицію Андрія Пальчевського, пише Gazeta.ua.

Полотнища стилізовані під зовнішню рекламу кандидата, а на передньому плані – напис «Перемога Пальчевського = Перемозі Путіна». Банери помітили на Шулявському та Печерському мостах.

Як відомо, раніше Андрій Пальчевський неодноразово привертав увагу громадських організацій і журналістів через балотування до Держдуми Російської Федерації, можливі зв'язки з російськими спецслужбами та кримінальними елементами, а також через періодичну появу в ефірі російських пропагандистських каналів.

Наприклад, за даними журналістського розслідування Bihus.info «Пальчевський PRO: російський бізнес, зв'язки з окупантами та команда привидів», бізнес-активи Пальчевського управляються через спільні офшорні компанії з компаніями відомого вихідця з російського криміналу Віталія Кочеткова, а сам політик знаходиться в тісному зв'язку з депутатом від ОПЗЖ Вадимом Столаром.

Нагадаємо, раніше Пальчевський потрапив у скандал після інтерв'ю журналістам української служби новин BBC. Зокрема, він відхрестився від своїх слів на російському ТБ про возз'єднання з РФ, попри відеодокази. Попри це, Пальчевський звинуватив журналістку Діану Куришко у брехні та вимагав вибачень.

Новости сейчасКонтакты