Довод получил две даты выхода из-за карантина

Довод 2020 - новая дата выхода / Warner Bros

Warner Bros определились с датой выхода Довода - в мире и в США они будут отличаться. Возможно, в Китае также будет своя дата премьеры.

Шоуранеры Тенет і керівництво Warner Bros прийняли вольове рішення про дату прем'єри фільму після переносів через коронавірус. В 70-ти країнах (список постійно поповнюється) Тенет вийде 26 серпня, а в деяких, у тому числі в США - після 2 вересня. Про це пише Variety.

За інформацією видання, організатори з посиланням планують випустити Тенет на міжнародному ринку до кінця літа — 26 серпня. У США фільм готуються випустити на тиждень пізніше, до 7 вересня.Читати такожДовід 2020: дата виходу, актори і трейлер дивитися онлайн

За даними видання, Warner Bros. при цьому не виключає можливість більш пізньої прем'єри Тенет в США, наприклад, в День подяки (26 листопада) або на Різдво (25 грудня).

Студія також намагається розрахувати, скільки кінотеатрів зможуть відкритися в США в 2021 році — і вистачить їх кількості для релізу фільму Крістофера Нолана.

Раніше фільм Тенет пропав з календаря релізів. Причому, за словами самого Нолана - причина в тому, що це не його простий фільм, і він не хоче випускати його просто так.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты