Дюна 2020 - дата выхода, актеры и трейлер фильма

Дюна 2020 / Warner Bros

Дюна 2020 - новая попытка режиссера Дени Вильнева выпустить качественный ремейк. Вместе с первым трейлером раскрыли самые интересные моменты предстоящего фильма.

Фільм Дюна 2020 під чуйним керівництвом Дені Вільнева виходить 17 грудня. Це рімейк фільму Дюна 1984 року Девіда Лінча, який був, загалом непоганий, і знімався за мотивами першої книги циклу Дюна письменника Френка Герберта .

Дені Вільньов же пішов по рімейках, і після провального Того, що біжить по лезу 2049, на який не хотіли ходити в кіно, вирішив взятися за ще один класичний фільм.

Сюжет був простий - Імператор-падишах зримого всесвіту вирішує нацькувати на Атрейдесів, які володіють планетами за принципом феодалів, інших своїх феодалів - Харконенів, які володіли планетою Араксис, на якій добувався спайс або меланж - речовина, необхідна для подорожей в космосі, і в той же час сильний наркотик і речовина, що трансформує людей. Читати такожЕнола Холмс-дата виходу і офіційний трейлер скандального фільму

Після невдалої спроби знищення, Пол Атрейдес приєднується до місцевих племен-фременів, з яким незабаром знаходить спільну мову, підноситься, і об'єднавши їх, мстить і Харконенам, і захоплює владу в імперії.

Щодо сюжету - поки що рано судити про фільм Вільньова, але в трейлері він показав найважливіші моменти - битва з наставником зі щитами, випробування з "чаклункою", зустріч з коханням всього життя Пола Атрейдеса, перший піщаний черв'як з Араксиса і захоплення Араксиса Харконенами.

Дюна 2020 - актори і ролі

Дюна 2020 - дивитися онлайн трейлер українською мовою:

Фільм Дюна кілька разів переносився через коронавірусний карантин у світі. Поки що дата виходу залишається 17 грудня 2020.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты