Фильм Бэтмен с Паттинсоном перенесли из-за закрытия кинотеатров

Бэтмен 2022 / Warner Bros

Телекомпания Warner Bros перенесла дату выхода недоснятого фильма Бэтмен, в котором играет звезда Сумерок Роберт Паттинсон.

Телекомпанія Warner Bros змушена була перенести дату виходу перезапуску фільму Бетмен з Робертом Паттінсоном, який був запланований на 1 жовтня 2021 року через перенесення прем'єри Дюни.

Warner Bros перенесла всі свої блокбастери через коронавірус і закриті кінотеатри, пише Deadline.

Недознятий Фільм Бетмен - про молодість і перші справи Брюса Уейна, якого грає Роберт Паттінсон, переноситься вже втретє. Через карантин зйомки, які почалися перед початком пандемії, весь час обриваються.

Зйомки Бетмена почалися 6 січня 2020 року в Лондоні. У вересні 2020 року робота над фільмом була припинена через те, що в знімальній групі був виявлений випадок COVID-19. Знімальна група увійшла в двотижневий карантин, після чого зйомки були відновлені, а будівництво декорацій і реквізиту на студії Leavesden тривало. Потім зйомки було перервано до осені на час карантину.

Зйомки відновилися 17 вересня, після того як Паттінсон отримав дозвіл повернутися. Фільм має ще приблизно три місяці зйомок і, як очікується, завершиться до кінця 2020 року.

Фільм можна було б випускати 1 жовтня 2021 року, але через плани по Дюні фільм вийде тільки 4 березня 2022 року.

Як раніше повідомляв Главред, Warner Bros перенесли прем'єри Дюни, Чорного Адама, Матриці 4, Флеша і Шазама! 2.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты