Генри Кавилл не в курсе пересъемок Лиги Справедливости Зака Снайдера

Лига Справедливости / looper.com

Излишняя конспирология сыграла злую шутку с создателями режиссерской версии Лиги Справедливости. Актеры не получили инструкции что, когда и кому говорить о проекте.

Команда Зака Снайдера заплутала акторів і фанатів своєю коспірологією під час підготовки до виходу режисерської версії Ліги Справедливості. Поки Снайдер розписує, як перезніматиме фільм, актори люто заперечують ЗМІ, що будуть якісь зйомки.

Після того, як The Hollywood Reporter розкрило подробиці перезйомок Ліги Справедливості, режисерську версії якої випускає Зак Снайдер, інше видання - The Collider опублікувало інтерв'ю з Генрі Кавіллом (супермен), в якому актор заперечує будь-які перезйомки і свою участь в них.

"Я не буду зніматися в додаткових сценах, ні. Зрозуміло, я не знаю, як все буде розвиватися в залежності від хронометражу або того, що може статися в пост-продакшені, але поки я лише спостерігаю за вечіркою", - оголосив Генрі Кавілл.

Зак Снайдер же заявив, що отримав додаткове фінансування від Warner Bros, і бюджет проекту склав 70 мільйонів, а дозніматися буде близько 30 хвилин.

Таким чином, хронометраж режисерської версії Ліги Справедливості складе 4 години, і буде розділений на 4 міні-серії.

Зйомки почнуться в жовтні 2020 року, а фільм вийде в серпні 2021.

З чуток, інтерв'ю Генрі Кавілл давав ще до того, як Зак Снайдер розповів про плани, тому, інформація могла бути неточною.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты