Четыре причины, почему проиграл Трамп

Трамп проиграл выборы/ Reuters

Теперь президентом США будет совершенно бесплодный и недееспособный номенклатурный политик.

Незважаючи на кричущі махінації під час виборів, Дональд Трамп не зможе домогтися свого обрання у Верховному Суді з тієї причини, що Байдена вже визнали новим президентом всі американські ЗМІ, світова еліта і, навіть, частина впливових республіканців. Громадянської війни ніхто не хоче.

Причини поразки Трампа наступні:

1. Найголовніша - це COVID-19. Демократи повісили на нього всіх собак за нову хвилю епідемії, коли щоденна захворюваність в США стала перевищувати 100 тис. Байден пообіцяв підвищити загальний пакет допомоги в два рази до 2,2 трлн дол. Крім того, демократи пообіцяли повисити виплати з бюджету для пенсіонерів. По суті це і вирішило результат справи. Трамп став жертвою коронавірусу. Інакше він би легко виграв у корумпованого маразматика Байдена.

Читати такожЩо для України означає Перемога Байдена2. Непередбачуваність політики Трампа, його різкі рухи на світовій арені. Скептичне ставлення Трампа до НАТО, що викликало протест у європейців і військової верхівки США.

3. Відвертий популізм Байдена. А популізм скрізь прокочує, навіть в Америці. Його обіцянки:

4. Потужне лобіювання з боку Китаю і ЄС проти Трампа. Небажання фінансових кіл США брати участь у торговельній війні з Китаєм і Європою, що говорить про вигорання американської еліти.

Читати такожЧому українцям не варто радіти перемозі БайденаАмериканцям не пощастило, що тепер у них президентом буде абсолютно безплідний і недієздатний номенклатурний політик, проти якого прокуратура буде вести справу про корупцію. Гірший варіант важко було навіть придумати. Але коли імперія в'яне, то у неї все виходить або погано, або дуже погано.

Все, що зможе зробити Байден - це остаточно привести Америку до склеротичної соціально-економічної моделі, аналогічній європейській.

Але американцям ще пощастило, що демократи не змогли отримати більшість у Сенаті, маючи вже більшість у Палаті представників. Якби Байден отримав контроль в обох палатах, то в США однозначно почалася б втеча капіталу від соціалізму демократів і падіння фондового ринку.

Новости сейчасКонтакты