Данилов заявил, что на этой неделе состоится очередное заседание СНБО

Данилов рассказал, когда состоится новое заседание СНБО / УНИАН

В ближайшую пятницу в Украине пройдет очередное заседание Совета национальной безопасности и обороны, рассказал Данилов.

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України Олексій Данілов анонсував проведення чергового засідання. Воно відбудеться в п'ятницю, 12 березня.

"У п'ятницю 12 березня пройде чергове засідання Ради національної безпеки та оборони. У понеділок минулого тижня (1 березня - ред.) ми з президентом погодили список питань, які обговорюватимуться", - сказав Данілов журналістам під час пресконференції у межах форуму "Україна 30. Культура. Медіа. Туризм " у Києві у вівторок, 9 березня.

Зазначимо, 26 лютого Данілов заявив, що Рада нацбезпеки та оборони збереться на засідання за два тижні, щоб розглянути доповіді щодо справ про державну зраду чиновників, а також стратегію з деокупації Криму.

"З 2014-го до 19-го року в Україні не було цілісної стратегії з кримського питання. Тому ми домовилися за два тижні остаточно ухвалити рішення з цього питання і публічну частину рішень презентуємо суспільству", — сказав тоді Данілов.

Засідання РНБО - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты