Ермак посоветовал народным депутатам съездить на Донбасс и послушать "боль людей"

Андрей Ермак посоветовал народным депутатам съездить на Донбасс / Главред

Глава Офиса президента предложил народным избранникам воочию увидеть жизнь на Донбассе и понять, что там для людей значит тишина.

У середу, 30 вересня, очільник Офісу президента Андрій Єрмак звернувся до депутатів Верховної Ради і порадив їм особисто з'їздити на Донбас, але "не в паркетному режимі, і не на пів дня".

Про це Єрмак сказав у повідомленні на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, щоб розуміти, що відбувається на Донбасі, треба там побувати.

"Продовжуючи розпочату президентом розмову із заступниками голови фракції, повторно акцентуємо увагу на чудову пропозицію.

Щоб добре розуміти, що відбувається на Донбасі, потрібно все-таки депутатам туди особисто з'їздити. Але не в "паркетному режимі адмінподорожі" і не на півдня. А побачити на власні очі справжнє життя, відверто поспілкуватися з місцевими жителями, військовими. Послухати біль конкретних людей - наприклад, розпитати про їхнє ставлення до режиму припинення вогню.

І нарешті зрозуміти, що ця тиша для них дійсно означає. А вже потім обговорювати те, писати дуже викривальні "фейсбучні повчання", давати глобальні поради, як за три дні все вирішити", - висловився Єрмак.

Також він зазначив, деякі люди в їхній команді з часом відчули, що вони - особисто - більші за команду.

"Це - ілюзія, яка в підсумку може зашкодити державі, якщо людина не повернеться до об'єктивної оцінки насамперед себе, своїх дій, своїх цілей. Незалежно від владного або депутатського статусу", - сказав очільник офісу президента.

Ситуація на Донбасі - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты