"Забиваемся в угол": Сивохо прошелся по изменениям в составе ТКГ

Сивохо отреагировал на изменение состава ТКГ / УНИАН

По словам бывшего внештатного советника секретаря СНБО, президент не должен был менять состав переговорной группы.

Колишній позаштатний радник секретаря РНБО Сергій Сивохо впевнений, що рішення президента Володимира Зеленського про введення в переговорний процес по Донбасу чотирьох вимушених переселенців із регіону, нібито віддаляють Україну від миру.

"Ми все далі від миру... Знову незрозумілі рухи тіла, і надто зрозумілі люди в ТКГ. Схоже, ніхто не збирається домовлятися. Ми все більше забиваємося в глухий і темний кут. Звідти нас точно ніхто не почує. А ТКГ — це просто красиві три букви", - написав Сивохо в Facebook.

Читати такожСивохо розповів, чому хоче "закінчити війну в головах українців"

Сьогодні в рамках ТКГ почали працювати журналіст Сергій Гармаш, блогер Денис Казанський, лікар-травматолог Костянтин Лібстер і юрист, голова ОО "Луганське земляцтво" Вадим Горан. Вони мають представляти ОРДЛО на противагу членам терористичних організацій ЛНР і ДНР, яких в якості жителів Донбасу запрошує зараз російська сторона.

Раніше в МЗС України заявили, що Київ може надати особливий статус ОРДЛО, однак подібні поступки не мають порушувати територіальну цілісність і суверенітет держави.

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты