Названы дата и время внеочередного заседания Рады: СМИ узнали повестку дня

По сведениям нардепа, внеочередное заседание Рады пройдет днем 23 февраля / УНИАН

Верховная Рада Украины соберется на заседание в начале следующей недели, поделился "слуга народа".

Народний депутат, член фракції партії Слуга народу Олександр Качура повідомив, що наступного тижня відбудеться позачергове засідання Верховної Ради.

Засідання парламенту відбудеться у вівторок, 23 лютого, о 12:00, поділився народний обранець у своєму каналі в Telegram.

Під час засідання парламент обговорить питання заборгованості перед шахтарями та долю в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка, пише Страна з посиланням на джерело у Слузі народу.

"Питання (які на засіданні розгляне парламент – Ред.): борги перед шахтарями та Вітренко", – заявив співрозмовник видання.

Нардеп Олексій Гончаренко у себе в Telegram написав, що під час засідання Ради заплановано нове голосування для призначення Вітренка на посаду в Кабміні.

“...23 лютого "слуги" хочуть провести позачергову сесію, щоб відкрити дорогу для третього голосування за призначенням Вітренка в Кабмін", – повідомив політик.

Довідка. Наприкінці 2020 року стало відомо, що в Україні заборгованість перед шахтарями перевищували 1 млрд гривень. У Кабміні обіцяли виплатити гірнякам зарплати до кінця року.

Новости сейчасКонтакты