Зеленский провел совещание по возвращению Донбасса и Крыма, и дал поручение Тарану

Зеленский провел совещание по возвращению Донбасса и Крыма / Офис президента

Президент дал поручение министру обороны выработать четкий план комплектации Вооруженных сил образцами новой и качественно отремонтированной техники.

Влада України розробляє ефективні інструменти безпечної реінтеграції тимчасово окупованих територій, повідомили у пресслужбі президента за підсумками наради у Володимира Зеленського у суботу, 20 лютого.

У повідомленні на сайті президента сказано, що процес реінтеграції тимчасово окупованих територій включатиме:

У пресслужбі Зеленського уточнили, що президент доручив міністру оборони Андрію Тарану виробити чіткий план комплектації Збройних сил зразками нової і якісно відремонтованої техніки, а також терміни розвитку професійної армії.

"Глава держави також наполягає на забезпеченні всіх категорій військовослужбовців ЗСУ високою заробітною платою і виробленні чіткої програми забезпечення житлом всіх військових, які цього потребують», - уточнили у пресслужбі.

Додатково на нараді розглянули розвиток стратегічних галузей промисловості. Володимир Зеленський поставив завдання збільшити частку оборонного замовлення, поліпшити менеджмент у цій сфері, надати план розвитку космічної галузі.

Війна на Донбасі - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты