"Глубокая депрессия": врач раскрыл неожиданные детали смерти Марадоны

Диего Марадона умер в возрасте 60 лет / Reuters

Диего Марадону слишком рано выписали из клиники, считает доктор Альфред Кахе.

В останні тижні життя емоційний стан Дієго Марадони залишало бажати кращого, заявив колишній лікар аргентинського футболіста Альфред Кахе.

Як розповів він у в ефірі програми Telefе Noticia, в останні дні життя Марадона перебував у депресії і говорив, що зробив у своєму житті все, що міг.

"Йому було дуже сумно. Його психолог сказав мені, що він був у глибокій депресії. Вислів "зробив все у своєму житті" мені не сподобалося", - зізнався медик.

У той же час доктор Кахе заявив про те, що Марадона не отримав необхідної медичної допомоги під час лікування, яке він проходив на початку листопада.

Лікар вважає, що Марадону занадто рано виписали з клініки. На думку медика, обстеження серцево-судинної системи не було проведено повністю. Він також додав, що лікування Марадони було неадекватним, а поруч з футболістом завжди повинен був перебувати лікар

"Мені не здавалася логічною його виписка. Дієго повинен був залишатися в лікарні з іншою інфраструктурою", - додав Кахе.

Читати такожОстанні хвилини життя: стали відомі слова Марадони перед смертю

Раніше повідомлялося про те, що Марадона помер через гостру серцеву недостатність, яка викликала набряк легенів. Ознак насильницької смерті виявлено не було.

Дієго Марадона помер-про що повідомлялося раніше:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты