"С**т в лицо, а вы подпеваете!": Притула резко высказался о предпочтениях украинцев

Сергей Притула высказался о музыкальных предпочтениях украинцев / Новый канал пресс-служба

В первой десятке треков Притула обнаружил всего две композиции на украинском языке.

Відомий шоумен Сергій Притула, який раніше розповів про свою "погану звичку" на карантині, на цей раз різко розкритикував російську музику в уподобаннях українців.

Так, ведучий проаналізував популярні кліпи в українському сегменті YouTube і виявив, що до десятки найпопулярніших пісень увійшли тільки два треки, виконані українцями.

Решта - композиції російських реперів, яким, у більшості випадків, заборонено в'їзд в Україну через порушення законодавства.

"Що там у нас в тренді? Та щоб ви скисли! Друзі, нам треба серйозно поговорити... Що це таке? Ви взагалі бачили, що у нас в тренді українського YouTube. Ви розумієте, що у нас популярне, що люди дивляться?" – обурився Притула.

У першій десятці треків Притула виявив всього лише дві композиції українською мовою. Найпопулірнішою піснею у трендах виявилася композиція російських виконавців Cream Soda&Хліб "Плачу на техно".

Читати також"Міряються п*ськами своїх рейтингів": Притула розповів, піде в мери Києва

"Ось чому ви заслухали цю пісню до дір? Вона вам близька? Ви так само, як і співають у пісні, що мрієте купити на Кузнецькому мосту? А ви взагалі знаєте, де це і що на Кузнецькому мосту немає. Так само, як в Росії конституція є, а прав немає. Загадкова країна, я вам скажу..." – висловився ведучий.

Далі його увагу привернув трек Єгора Кріда і Моргенштерна, який оскандалився в Україні.

"Тут більше уваги привертає особистість Моргнештерна. Це той російський репер, який 8 грудня 2019 року давав концерт в Одесі в день жалоби за загиблими у пожежі в одеському коледжі і назвав той самий день "е**ною показухою"? Українці, він сс*ть вам в очі, а ви йому підспівуєте?!"

Раніше Сергій Притула не залишив без реакції скандальний пост українського боксера Василя Ломаченка.

"Спасибі! Прекрасний ролик! Давайте ще! Слава російській зброї! Чудо-богатирям, слава! Чому в ролику відсутні бурятські танкісти?!!!! Негодую!", - написав Притула в коментарі під постом Ломаченка.

Новости сейчасКонтакты