Пьяный Никита Михалков потерял свой Оскар

Никита Михалков / Instagram

Российский режиссер Никита Михалков признался, что несмотря на то, что его наградили Оскаром, статуэткой насладится он не может, потому что посеял ее по пьяни.

Російський режисер Микита Михалков, який активно підтримує Путіна і виступає проти України, розповів, що так напився на церемонії отримання Оскар, що втратив статуетку.

Про це Микита Михалков повідав у студії програми "Доля людини" на каналі "Росія 1" .

Михалков розповів, що хоч на захід пішов з донькою, але тим не менш, в процесі очікування нагороди встиг 6-8 разів випити по віскі.

"Я нічого не пам'ятаю, був такий п'яний. Ми чотири рази були в шорт-листі кращого фільму іноземною мовою, тому чекали перемоги. І ось ми в залі. Маленька дочка Надя зі мною. Ми з нею виходила під час реклами із залу. Я пив у таких перервах", - сказав він.

Михалков розповів, що хоч і отримав в результаті Оскар, відразу ж гео втратив по-п'яні - після перемоги, коли він їхав в готель, то просто забув статуетку Оскар в чужій машині.

"А в якій ніхто не пам'ятає. Номери навіть ніхто не пам'ятає. Все тільки лаються. Але скажу, що про "Оскар" всі, звичайно, мріють. Це як перемогти на Олімпійських іграх", - зауважив він.

Нагадаємо, що Михалков отримав Оскар за фільм Стомлені сонцем в 1994 році.

Як відомо, в Росії не проти повторити успіх Михалкова. Анонсовано фільм Чебурашка, який фінансується Ощадбанком і претендує на держфінансування. Бюджет Чебурашки вже становить 600 мільйонів рублів - і його збираються збільшувати вливанням різних спонсорів.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты