Телеведущий стал ледибоем и рассказал об успехе у мужчин

Максим Узол / Пресс-служба

Телеведущий проекта "У кого більше?" Максим Узол рассказал, как ему было работать ледибоем в Таиланде, и что его чуть не отбили у жены местные любители экзотики.

Телеведучий тревел-реаліті "У кого більше?" на Новому Максим Узол розповів, як переодягнувся в ледібоя і разом зі справжніми трансгендерами брав участь у шоу в нічному клубі Таїланду.

У Таїланді Максиму Узолу для виконання завдання довелося працювати ледібоем – хлопцем, переодягненим в дівчину. До справжнього ледібоя з грудьми і пластичними операціями йому далеко, але українець викликав фурор.

Ведуча Нового каналу Ольга Манько мало не повернулася з відрядження в Азію одна після того, як знайшла чоловікові таку роботу. Її супернику за проектом цілком серйозно пропонували там залишитися.

"У Таїланді Оля знайшла для мене роботу ледібоєм. Це чоловіки, одягнені в жінок, які розважають інших чоловіків. Цю "професію" придумали давним-давно, коли на території Таїланду була розташована військова база. Місцеві відправляли до співробітників симпатичних хлопчиків, які займалися з тими любов'ю і отримували за це гроші. Військової бази вже давно немає, а ледібої в Таїланді залишилися. І зараз для них це не тільки можливість заробити, це стало їхнім способом життя", - розповів про свою професію Максим.

Максим Узол- " у кого більше?"/Прес-служба

Як відомо, багато чоловіків п'ють гормони і роблять пластичні операції, щоб більше нагадувати жінок. Таїландські ледібої користуються у світі популярністю - багато європейців приїжджають в Азію, щоб подивитися їх шоу, а також провести з ними ніч.

"У мене стався культурний шок. Незвично було перебувати в гримерці з чоловіками з четвертим розміром грудей, які не соромилися і ходили голі. Здалеку вони нагадували жінок, але якщо підійдеш до них ближче, помічаєш щетину і кадик", - поділився він враженнями.

Незважаючи на незвичайність професії, ведучому тревел-реаліті вдалося станцювати на сцені чоловічого клубу. І він навіть отримав кілька пропозицій від чоловіків.

Ще до зйомок Максиму приділили увагу місцеві - йому навіть свистали з проїжджаючого транспорту. Вдало пройшов і сам номер.

"Район, в якому розташований клуб, славиться тим, що туди чоловіки приходять знайомитися з чоловіками, так що і мені уваги вистачало. Коли тільки йшли на зйомку, хлопці, які проїжджали повз на мопедах, свистіли, називали красенем і пропонували поїхати з ними. Але я посміхався і нічого більше. У мене ж все-таки є Оля", - пояснив він.

Раніше українська телеведуча розповіла, як її напоїли каву з фекалій. Учасниця проекту " у кого більше?"працювала на плантації, де каву добували з фекалій.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты