Будьте осторожны: в Сети появились спойлеры к Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Киану Ривз

Призываем всех читателей быть бдительными и остерегаться разного рода "кликбейтов".

До офіційного релізу прийдешньої рольової гри Cyberpunk 2077, яка створюється силами польської студії CD Projekt RED, залишається ще три тижні, але хтось вже примудрився потягти з магазину копію гри для PS4 та "пострімити" 20 хвилин прологу за Кочівника, перш ніж зловити тейкдаун від Sony.

Ті користувачі, які встигли побачити оригінальний стрім, відзначили хорошу якість графіки, та й з продуктивністю начебто немає помітних проблем. Однак був помічений баг після першого завантаження – персонаж гравця з'являється уривками. Нагадаємо, що в день релізу гри вийде "патч першого дня", до того моменту, можливо, дана проблема буде вже не актуальна.

Представники CD Projekt RED поспішили попередити шанувальників, що в мережі можуть з'явитися спойлери сюжетної кампанії. "Як і в багатьох інших іграх від CD Projekt RED, розвиток сюжету є невіддільною частиною гри. У зв'язку з цим, ми б хотіли попередити вас про можливі спойлери, які можуть опублікувати люди, які передчасно придбали дискову копію гри Cyberpunk 2077 для PS4".

Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління — PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

Раніше повідомлялося, що Netflix має намір зробити з Cyberpunk 2077 серіал.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты