FIFA 21 не успеет к старту продаж PlayStation 5 и Xbox Series

Fifa 21 / EA Sports

Новая часть футбольного симулятора задержится на несколько недель.

Компанія EA Sports офіційно повідомила про те, що некстген-версія футбольного симулятора FIFA 21 затримається на пару тижнів і надійде в продаж 4 грудня цього року — лише через три тижні після старту продажів консолей нового покоління PlayStation 5 і Xbox Series.

Причини перенесення релізу ні розробники, ні видавництво не озвучили. Хоча останні перепросили у гравців і поспішили нагадати, що некстген-версія гри буде підтримувати технологію Dual Entitlement — власники копій гри для PlayStation 4 або Xbox One зможуть безкоштовно оновити їх до версій для PlayStation 5 і Xbox Series X відповідно.

EA Sports / Twitter

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою наявні наступні пропозиції:

Середній бал FIFA 21, за даними Metcritic, становить 72/100. Оцінка користувачів також говорить багато про що — катастрофічні 0,8/10 після 1000 оглядів. Серед головних претензій — відсутність графічних поліпшень і значущих змін в ігровому процесі.

Нагадаємо, що продажі PS5 на території України розпочнуться 19 листопада цього року. Реліз консолей Xbox Series від Microsoft запланований на 10 листопада.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты