Информационный блиц по Cyberpunk 2077 – всё, что вы могли пропустить за неделю

Кадр из Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Релиз игры состоится уже 10 декабря.

До релізу рольової гри Cyberpunk 2077, яка створюється силами польської студії CD Projekt RED, яка подарувала нам трилогію про відьмака Геральта, залишається всього нічого – реліз призначений на 10-е грудня і вже точно нікуди не зміститься.

З анонсу гри пройшло ні багато ні мало вісім років – Кіану Рівз встиг перезапустити кар'єру, а Ubisoft зробила 17 частин Assassin's Creed. Розробка Кіберпанку є свого роду константою, без якої світ ігор уявити-то складно, що це говорити про новинні стрічки.

В даному матеріалі ми зібрали найсвіжіші новини про гру, які нагадають вам про події, що відбулися у світі Кіберпанку, і розкажуть про те, що ви могли пропустити:

Арт з гри Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Також пропонуємо вашій увазі інтерв'ю геймдиректора Cyberpunk 2077 Адама Бадовскі, в якому він детально розповідає про всесвіт гри, зокрема, головний посил історії Ві. Польською, але з англійськими субтитрами.

Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

Раніше хтось примудрився потягти з магазину копію гри для PS4 і "пострімити" 20 хвилин прологу за Кочівника, перш ніж зловити тейкдаун від Sony. У зв'язку з цим, ми рекомендуємо нашим читачам бути пильними та остерігатися різного роду "клікбейтів".

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты