Названо главное преимущество Xbox Series над PS5

Названо главное преимущество Xbox Series над PS5

Консоль Microsoft можно будет приобрести уже завтра.

На думку сторонніх розробників показники зворотної сумісності на Xbox Series X|S забезпечені не стільки залізом, скільки гнучкою архітектурою.

Недавні тести показали, що завантаження і продуктивність ігор по зворотній сумісності на Xbox Series протікають трохи швидше і стабільніше, ніж на PlayStation 5. Хоча швидкість SSD в консолі Sony перевершує конкурента, журналісти GameSpot не знайшли жодної гри, яка вантажилася б на PS5 швидше, ніж на Xbox Series X|S.

Співробітники Remedy Entertainment, id Software, Avalanche Studios та інших студій пояснюють це тим, що недостатньо просто запустити гру на потужних комплектуючих, необхідна ще й хороша програмна оболонка. І що вже говорити, Microsoft в цій сфері має куди більше досвіду і ресурсів, ніж Sony.

Проте нас запевняють, що зі зворотною сумісність на PlayStation 5 – все буде відмінно, як і з продуктивністю ігор нового покоління.

Ігрова консоль наступного покоління Microsoft Xbox Series X офіційно надійде в продаж вже завтра. На українському ринку офіційна вартість консолей складе 11 999 і 15 999 гривень за Xbox Series S і Xbox Series X відповідно.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты