Sony назвала игры, которые нельзя будет запустить на PS5

Обратная совместимость PS5 с играми для PS4 будет реализована

Все остальные игры должны без проблем запускаться на новой консоли.

Ігрова консоль Плейстейшн 5 вийде вже в наступному місяці, і для всіх, хто до неї придивляється, є чудова новина: новинка зворотньо сумісна з приставкою попереднього покоління PlayStation 4. Про це компанія повідомила на офіційній сторінці PlayStation Support.

Найважливіше: практично вся бібліотека ігор для PlayStation 4, куди входять близько 4000 найменувань, буде працювати на консолі нового покоління. Винятків всього 10:

Інструкція по їх запуску гранично проста: вставити PS4-диск в нову консоль, завантажити невелике оновлення (якщо знадобиться), а потім запустити гру. За словами розробників, "зворотна сумісність буде доступна з першого дня проєкту". Тобто зі старту продажів.

Раніше глава Sony Interactive Entertainment Джим Райан підтвердив, що PS5 не підтримує зворотну сумісність з оригінальною PlayStation, PS2 і PS3 - всьому виною унікальність нового контролера DualSense.

Продажі консолі на території України розпочнуться 19 листопада цього року. На тиждень раніше оцінити новинку зможуть ігромани США, Австралії, Канади, Японії Мексики, Нової Зеландії та Південної Кореї.

Новости сейчасКонтакты