Стал известен объем внутренней памяти Xbox Series S – хватит на пару Call of Duty

Xbox Series S / Microsoft

Докупить память можно будет за 220 долларов.

У Монреалі з'явився перший власник Xbox Series S — молодшої некстген-консолі від Microsoft, яку магазин надіслав щасливчику на тиждень раніше, ніж планувалося. Мабуть, помилково. Він протестував консоль і розповів, що із заявлених 512 ГБ на пристрої вільно лише 364 ГБ: все інше зарезервовано системою.

Цього, жартують гравці, вистачить всього на кілька нових Call of Duty: новенька Black Ops Cold War без текстур високого розширення важить близько 175 ГБ. Справедливості заради варто відзначити, що користувачі зможуть видалити окремі частини гри на шквалт мультиплеєра, одиночної кампанії або кооперативного режиму, тим самим зменшуючи загальну вагу гри. Втім, тенденція "важких" ігор насторожує.

Таким чином, в наступному поколінні консолей розміри сховищ будуть наступні:

Раніше стало відомо, що сховище Xbox Series X | S можна буде розширити за допомогою пам'яті від Seagate, яка коштуватиме в Україні близько 6 тисяч гривень. В майбутньому очікуються SSD і від інших виробників, тому ціна буде варіюватися.

На українському ринку офіційна вартість консолей складе 11 999 і 15 999 гривень за Xbox Series S і Xbox Series X відповідно.

Нагадаємо, що суттєва різниця в ціні консолей Microsoft нового покоління обумовлена слабкішим залізом у молодшій версії, та відповідно меншою кількістю ігрових можливостей. В першу чергу у Xbox Series S немає оптичного приводу, у зв'язку з чим встановлювати гри на неї можна буде виключно з цифрового магазину.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты