В Сети появились новые скриншоты из грядущего зомби-экшена Resident Evil 8

Resident Evil 8 Village / Capcom

Угостить всю нежить свинцом можно будет уже в следующем году.

Компанія Capcom надала видавництву IGN перші офіційні скріншоти восьмої номерної частини популярної серії хоррор-екшенів Resident Evil.

Resident Evil 8: Village починається через кілька років після жахливих подій визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard, хоча геймерів чекає абсолютно нове місце дії – оповите похмурими таємницями європейське село.

Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

Пітер Фабіано, нинішній продюсер франшизи Resident Evil, пообіцяв що даній грі буде чим здивувати своїх шанувальників і не тільки – оскільки вона увібрала в себе всі кращі елементи попередніх частин, а атмосфера в ній буде більш напруженою ніж у всіх інших представниках серії.

Кадр з гри Resident Evil 8 / IGN
Кадр з гри Resident Evil 8 / IGN
Кадр з гри Resident Evil 8 / IGN

Поспішимо нагадати всім шанувальникам серії Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, бути гранично уважними – в Мережі почали з'являтися серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку та дизайни деяких босів.

Свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты