В Украине в продажу поступила долгожданная ролевая игра Киберпанк 2077: где купить

Кадр из Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Долгожданная игра Cyberpunk 2077, впервые анонсированная в 2012 году, поступила в продажу по всему миру на ПК и консолях.

Через вісім років після анонсу, трьох перенесен і двох років активного перебування в інфополі, Cyberpunk 2077, нове творіння польської студії CD Project RED, нарешті вийшло на PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S і Stadia.

Сім випусків Night City Wire і більше сотні постів самих різних розмірів позаду і, здавалося б, ми повинні з посмішкою на обличчі прощатися з цією божевільною гонитвою новин, спекуляцій і суперечок, пов'язаних з Кіберпанком, але в серці якийсь смуток.

Напевно, тому що це єдиний, по-справжньому епохальний довгобуд, який отримує такий обсяг уваги. Найближчий конкурент – проєкти Rockstar Games, але наразі компанія тримає гравців в незнанні. До слова, раніше користувачі знайшли відсилання до GTA VI у трейлері Grand Theft Auto Online.

Хтось каже, що навіть після 180+ годин в грі, в Cyberpunk 2077 залишається ще повно квестів і контенту для дослідження, а комусь вистачило 22 годин для повного проходження. Неважливо скільки займе спалення всього міста для Ві – головне, щоб ви отримали від цього процесу задоволення.

Кіберпанк 2077 - де купити

Кіберпанк 2077 можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштує 1 999 гривень.

Незалежно від обраного видання, ви також отримаєте:

Загальні бонуси для всіх версій

Також кожен з магазинів підготував унікальні плюшки для своїх користувачів:

Бонуси для GOG-версії:

Cyberpunk 2077 / GOG

Бонуси для Steam-версії:

Cyberpunk 2077 / Steam

Бонуси для EGS-версії:

Cyberpunk 2077 / EGS

Для любителів фізичних копій CD Projekt RED підготувала приємний подарунок у вигляді безлічі різноманітних бонусів:

Цифрові бонуси:

Ціна на стандартне видання варіюється від 1849 до 1999 грн залежно від дистриб'ютора.

Бонуси фізичного видання

До того ж розробники підготували для своїх фанатів особливе колекційне видання Cyberpunk 2077. У нього входить:

Cyberpunk 2077. Collectors Edition

Колекційне видання гри було розкуплено практично миттєво, але зараз для попередніх замовлень ще залишилися доступні версії для PS4 у магазині Фокстрот. Ціна питання - 10 000 грн.

Раніше розробники підтвердили, що довгоочікуваний рольовий проєкт отримає крос-збереження між консолями різних поколінь – гравці зможуть спокійно почати грати в Кіберпанк 2077 на одному поколінні, а продовжити на іншому.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты