ДТП с украинцами в Польше: тела всех погибших идентифицировали

ДТП в Польше произошло в ночь на 6 марта / Фото tvn24.pl

В результате автокатастрофы около 40 пассажиров автобуса получили травмы. Более половины из них до сих пор находятся в больницах.

Тіла всіх загиблих українців під час автокатастрофи в Польщі ідентифікували. Відомо, що це троє чоловіків і дві жінки із Заходу та Півдня України. Їхні імена польська прокуратура поки не оголосила.

За загиблими в ДТП приїхали родичі. Тіла вже доставляють на батьківщину для поховання, передає ТСН.

Внаслідок автокатастрофи близько 40 пасажирів автобуса дістали травм. Більше половини з них досі перебувають у лікарнях. Їхній стан поки що не дозволяє відправитися додому.

Важких пацієнтів двоє. У 28-річної одеситки з травмою голови стан критичний. Жінку прооперували. Лікарі стабілізують її стан, але пацієнтка ще потребує оперативного втручання.

47-річного водія автобуса, який був за кермом, затримали правоохоронці. Його звинуватили в ненавмисному доведенні до катастрофи в наземному русі. За даними прокуратури, автобаном він їхав з дозволеною швидкістю - приблизно 97 кілометрів на годину. Є припущення, що водій хотів з'їхати праворуч, до місця обслуговування мандрівників, але для такого маневру швидкість була зависокою. Українцю загрожує до восьми років ув'язнення.

Смертельна ДТП з українцями в Польщі - про що раніше писав Главред:

Автор: Анна Ярославская
Новости сейчасКонтакты