"Гермафродитные уродцы": украинского ведущего выгнали с работы из-за "языка вражды"

Богдан Буткевич / Фейсбук Б.Буткевича

Богдан Буткевич отстранен от ведения программ на Украинском радио.

Керівництво Українського радіо вирішило відсторонити від роботи ведучого Богдана Буткевича після його "нетолерантних висловлювань".

Про відсторонення Буткевича від ведення психологічної програми Гормон щастя йдеться в повідомленні Українського радіо в Facebook.

Повідомляється, що Буткевич не змінив своєї думки навіть після бесіди з менеджментом радіокомпанії.

"Після розмови менеджменту радіо з ведучим, він не вбачає у своїх висловлюваннях мови ворожнечі, надалі він не братиме участі у веденні програми "Гормон щастя", - підкреслили в Українському радіо.

Відзначимо, що в анонсі ток-шоу на тему Криза маскулінності і фемінності. Чоловік і жінка, Буткевич висловився стосовно людей з нетрадиційною гендерною ідентичністю.

"Кожен, звичайно, вільний сходити з розуму і жити по-своєму. Але ось мене останнім часом трохи напружує, коли стає немодно бути чоловіком. І я зараз не тільки про зовнішність - хоча і про неї теж. Тому що коли бачиш, які гермафродитні уродці вважаються хорошими - аж тягне переглянути Термінатор або Рембо», - написав Буткевич в Facebook.

Читати такожАласанія пояснив скандал зі "Смуглянкою" до відбору на Євробачення

Нагадаємо, раніше відома українська книгарня Книгарня Є опинилася в епіцентрі скандалу після публікації повідомлення про відсутність держпідтримки і більшої рентабельності російських книг в Україні.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты