Самолеты не летают: аэропорт "Киев" отменил все международные рейсы

Аэропорт Киев отменил международные рейсы / Фото: Reuters

Администрация аэропорта рекомендует следить за расписанием рейсов и уточнять информацию у представителей авиакомпаний.

Сьогодні, 16 червня, міжнародний аеропорт "Київ" скасував усі регулярні міжнародні пасажирські рейси. Таке рішення ухвалили через продовження карантину в Києві.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Київ".

Таким чином аеропорт не обслуговує регулярні міжнародні пасажирські рейси до 03:00 за місцевим часом, 17 червня.

Адміністрація аеропорту рекомендує стежити за розкладом рейсів й уточнювати інформацію у представників авіакомпаній.

Зазначимо, на сторінці аеропорту у Facebook громадяни скаржаться на те, що їх не попередили заздалегідь про скасування рейсів.

«Сьогодні мав би відбутись мій рейс о 12:00, але тільки що (о 00:43!!!) прийшов лист про скасування мого рейсу!!! Як так може бути, що о півночі людям повідомляють про скасування??? Про продовження карантину до дванадцятої ночі нічого не відомо було? І що це за продовження карантину на один день???», - пише користувач Мережі.

«Навряд чи пасажири, яким о 3 ночі вставати через виліт о 6 ранку, побачили цей пост браво Vladyslav Kryklii - "компанія вже має всі дозволи", кажете», - додав Іван Киліян.

«Цікаво, Борисполю то не заважає. Ви дійсно хочете вижити чи лише відосики з концертами у порожніх залах будете запилювати? То загнетесь WizzAir має почати перемовини з Борисполем, там терміналів вистачить», - висловилася Алла Медкова.

Читати також"Червона" зона: МОЗ назвав країни з високим рівнем поширення коронавірусуНагадаємо, в понеділок, 15 червня, Україна відновила міжнародне авіасполучення. Аеропорт "Бориспіль" прийняв перший авіарейс "Мінськ - Київ". Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

За його словами, усі пункти пропуску в українських аеропортах відкриті після карантину, проводиться робота з авіакомпаніями щодо відновлення рейсів. Самим авіакомпаніям потрібен час, щоб забезпечити продаж квитків.

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты