Аэропорт Борисполь возобновляет внутреннее авиасообщение: названа дата и новые правила

В аэропорту Борисполь рассказали о новых правилах авиаперелетов / УНИАН

Провожающих в терминалы аэропорта не пустят.

Міжнародний аеропорт Бориспіль відновлює авіаперельоти по Україні з 5 червня. У цей день можна буде полетіти до Дніпра і Одеси, рейси будуть обслуговуватися в терміналі D. Перед входом у термінал пасажирам, які обов'язково повинні бути в масках, будуть вимірювати температуру.

Про це розповіли у прес-службі аеропорту Бориспіль.

Зазначається, що аеропорт буде працювати в умовах певних обмежень. Усі внутрішні рейси будуть обслуговуватися в терміналі D. У п'ятницю, 5 червня, з Борисполя можна буде вилетіти до Дніпра і Одеси.

Рейси з Борисполя 5 червня

Також в Борисполі повідомили і про пропускний режим в аеропорту. Зокрема, пустять у термінал тільки пасажирів у масках, респіраторах і з посадковим талоном. Проводжаючих у термінал не пустять. На в'їзді на територію аеропорту Бориспіль будуть працювати поліцейські пункти, там пасажири зможуть пройти температурний скринінг.

Умови перельотів

Наостанок керівництво аеропорту просить пасажирів бути уважними на дорогах і не спізнюватися на рейси.

Нагадаємо, Кабмін прийняв рішення, згідно з яким Україна відновлює внутрішнє і міжнародне пасажирське авіасполучення. Перельоти всередині країни дозволять з 5 червня, а міжнародні авіаперельоти поновляться з 15 червня.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты