Кернеса увезли на лечение за границу - СМИ

Кернеса увезли на лечение заграницу / УНИАН

Скорее всего, мэра Харькова должны доставить или в Вену, или в Берлин.

Мера Харкова Геннадія Кернеса, у якого днями підтвердили коронавірус, сьогодні екстрено відвезли на лікування за кордон. Швидше за все, чиновника мають доставити або до Відня, або до Берліна.

Про це повідомляє харківське видання Newsroom.

За інформацією ЗМІ, сьогодні близько дев'ятої години вечора мера Харкова завантажили на борт літака в аеропорту міста, а автомобілі "швидкої допомоги", на яких його туди доставили, залишили льотне поле. Літак о 9 вечора ще не злетів.

Біля аеропорту чергують близько шести охоронців. Медики перебували всередині автомобілів "швидкої допомоги" і на запитання журналістів ніхто не відповідає. На місці також знаходяться "автомобілі з пулу Кернеса".

Раніше в ЗМІ повідомляли, що рідні Кернеса розглядають можливість відправити його на лікування в клініку у Відні, пізніше, нібито зупинилися на Шаріте, яка знаходиться в Берліні.

Читати такожВлада Харкова пояснила, куди зник Кернес

Видання зазначає, що за мером прибув літак з Нюрнберга. Bombardier Challenger 604, який належить німецькій компанії FAI rent-a-jet, котра займається транспортуванням пацієнтів по всьому світу, в тому числі заражених коронавірусом. Флот компанії базується в її штаб-квартирі в міжнародному аеропорту Альбрехта Дюрера в Нюрнберзі.

Коронавірус у Кернеса - що було раніше:

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты