Резников не подтвердил информацию о заражении COVID-19

Резников сдал тест на COVID-19 / УНИАН

Министр чувствует себя нормально.

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань окупованих територій і представник України в ТКГ з Донбасу Олексій Резніков здав тест на коронавірус і очікує на його результат.

Про це він заявив в коментарі виданню КиевВласть.

За словами Резнікова, повернувшись зі столиці Франції, українська делегація здала тести на COVID-19 і тепер очікує результатів. Таким чином, він не підтвердив інформацію ЗМІ про своє зараження коронавірусною інфекцією.

"Вчора після повернення з Парижа наша делегація в повному складі добровільно здала тести на коронавірус. Чекаємо результатів", - сказав Резніков, зазначивши, що українські чиновники щоразу проходять тестування після того, як повертаються в Україну.

Також Резніков не скаржиться на погане самопочуття.

"Почуваю себе нормально", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, у суботу, 13 липня, ряд українських ЗМІ повідомили, що в Офісі президента і Управлінні держохорони стався спалах COVID-19. Вказувалося, що коронавірусом заразилися міністр з питань окупованих територій Олексій Резніков та радник президента Руслан Демченко.

Раніше у МОЗ розповіли, як буде працювати Володимир Зеленський після виявлення коронавірусної інфекції у його дружини Олени Зеленської.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты