Марш УПА в Киеве: националисты зажгли файеры и принесли "голову" Медведчука

На Марше УПА зажгли файеры / Скриншот

В акции приняли участие около 3 тысяч человек.

У центрі Києва 14 жовтня кілька тисяч представників націоналістичних організацій і ветерани російсько-української війни вийшли на Марш слави.

Захід присвячений 78-й річниці створення Української повстанської армії і проходить під гаслом бій колаборантам, пише УНІАН.

Учасники розгорнули величезні Державний синьо-жовтий прапор і червоно-чорний прапор боротьби за українську незалежність.

Близько 3 тисяч учасників маршу вийшли на проїжджу частину вулиці Володимирської і повністю її перекрили. Вони повернули на проїжджу частину бульвару Шевченка і через Хрещатик прийшли до Офісу президента.

Марш УПА censor.net
Марш УПА censor.net
Марш УПА censor.net
Марш УПА censor.net
Марш УПА censor.net

При цьому учасники маршу запалили фаєри. Піротехнічні засоби були запалені в двох місцях - в колоні на проїжджій частині Хрещатика і на оглядовому майданчику торгового центру Глобус на Майдані Незалежності.

Також фаєри запалили ще близько 100 осіб у головній колоні, що рухалась до Офісу президента де мають намір провести мітинг і передати вимоги негайно прийняти рішення про боротьбу з колабораціонізмом в Україні.

Учасники акції принесли під офіс президента банки з червоною рідиною і імпровізованими головами "зрадників". В одній з них вгадується обличчя лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука.

/ PavlovskyNEWS

Нагадаємо, раніше націоналісти влаштували сутички біля офісу Медведчука. Повідомлялося про вибуху і бійці з поліцією.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты