Геращенко рассказал, планирует ли Аваков стать "вечным министром"

Геращенко рассказал, планирует ли Аваков стать "вечным министром" / УНИАН

Заместитель Авакова Антон Геращенко тоже прокомментировал активно обсуждаемую в последнее время тему с отставкой своего босса.

Керівник Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков ніколи не намагався залишитися на своїй посаді за будь-яку ціну і не збирається бути "вічним" керівником МВС.

Про це повідомляє портал "Інтерфакс-Україна" з посиланням на заступника міністра Антона Геращенка.

"Арсен Аваков ніколи не тримався за свою посаду, і тому, звичайно, якщо будуть краще кандидати, які знають, як зробити міністерство внутрішніх справ та його структури більш ефективними, то звичайно, що Аваков не буде "вічним" міністром внутрішніх справ", ‒ розповів чиновник.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив про те, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков може відправитися у відставку лише після того, як буде завершено розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

До того сам керівник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков в рамках наради верхівки українських правоохоронних органів (яке було присвячене боротьбі з насильством з боку силовиків) заявляв про те, що "будь-який голова МВС працює в стані коли комусь щось не подобається".

Пізніше народні депутати з правоохоронного комітету Верховної Ради IX скликання прийняли рішення внести постанову фракції Голос про відставку керівника Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова до порядку денного наступної пленарної сесії Верховної Ради.

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты