Сенцов сделал резонансное заявление о похоронах Кернеса

Сенцов эмоционально высказался о похоронах мэра Харькова Кернеса, который умер 17 декабря от последствий COVID-19 / УНИАН

По словам Олега Сенцова, для окончательных похорон совка в Украине нужно "еще много похорон".

Український режисер Олег Сенцов експресивно висловився про похорон мера Харкова Геннадія Кернеса. На думку колишнього політичного в'язня Кремля, похорон Кернеса повинен був стати "остаточними похоронами совка в нашій країні".

Емоційну заяву Сенцов опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у середу, 23 грудня. У цей день у Харкові проходять жалобні заходи і прощання з мером Геннадієм Кернесом.

"Дуже б хотілось, щоб похорони Кернеса були остаточними похоронами совка в нашій країні, але для цього треба ще багато похорон", - стверджує Олег Сенцов.

Режисера піддали критиці за його заяву фоловери в соцмережі.

"Так, воно то й видно, як тебе совок виховав!; Ви б взагалі сиділи тихенько... а то вже наговорили...; Не смій і слова вякати на Харків, Кернеса і батьківщину народження мільйонів людей; тебе забули запитати. Йди поцілуй перстень господаря, опудало; Ким би він не був - гріх таке говорити; Все що ти можеш зробити позитивного у своєму житті: перше - закрити свій рот назавжди і друге - більше ніколи не знімати свої блевотні фільми!; Сенцов, зруйнуй всі будинки і школи і лікарні теж, і подивишся на порожнє поле адже Україна не побудувала нічого за 30 років!!!; Який же ви божевільний....; Ви харків'янин? Проходьте повз, бажано мовчки; Господи! А Сенцов виявився такою паскудною людиною", - написали у Мережі.

Геннадій Кернес

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты