В Минобразования обнародовали график проведения ВНО-2021

График проведения ВНО обнародовали в Минобразования / УНИАН

Основная сессия внешнего независимого оценивания начнется 21 мая тестированием по химии и завершится 15 июня тестированием по географии.

У Міносвіти затвердили календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Про це повідомляє прес-служба Центру оцінювання якості освіти.

"Указом Міністерства освіти та науки України від 30 вересня 2020 року № 1210 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році", - йдеться у повідомленні.

Реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 1 лютого по 5 березня 2021 року. Керівники навчальних закладів зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження державної незалежної атестації у формі ЗНО до 1 березня 2021 року.

Читати такожКатастрофа з ЗНО з української та історії: скільки школярів не надійдуть

До 30 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде вказано час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з хімії та завершиться 15 червня тестуванням з географії.

Інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників тестування до 30 червня 2021 року.

ЗНО в Україні:

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты