В Укравтодоре озвучили дату исчезновения пробок на въезде в Одессу

Под Одессой строят мост через Хаджибейский лиман / Фото: Офис президента

Свободный проезд по мосту будет почти через год.

Ремонт на мосту через Хаджибейський лиман буде завершено до травня 2021 року, на наступні травневі свята його обіцяють вже повністю запустити в роботу.

Як повідомляє УНН, таку заяву зробив голова Укравтодору Олександр Кубраков під час огляду реконструкції мосту президентом Володимиром Зеленським.

"Всі пам'ятають, що тут, на в'їзді в Одесу, були затори. Це негативно позначилося на туризмі в усьому регіоні. Зараз цю найгострішу проблему зняли, працює три смуги. До наступних травневих свят ми завершимо іншу половину, буде шість смуг. Пробок (на в'їзді - ред.) в Одесу більше не буде", - сказав він.

Керівник підприємства підкреслив, що одну половину моста вже повністю завершили, а за зиму мають намір завершити другу.

Читати такожМіст Метро в Києві запропонували перейменувати на честь АваковаЗеленський уточнив про ваговий контроль на новій конструкції. І отримав відповідь, що на мосту через Хаджибейський лиман заплановано влаштувати систему зважування в русі під назвою WIM.

"Радий, що цей перехід так активно реконструюють. Якщо ми говоримо, що Одеса-наша перлина, то добиратися сюди має бути комфортно", - зазначив Зеленський.

Глава Укравтодору пообіцяв найближчим часом почати будівництво нової дороги в Одеський порт.

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты