Заоблачные зарплаты чиновников: Зеленский принял решение по скандальному законопроекту

В Раде отложили рассмотрение отмены ограничения зарплат чиновников / УНИАН

Президент призвал парламент не рассматривать сегодня вопрос о назначении очередных местных выборов.

Президент Володимир Зеленський відкликав з Верховної Ради законопроекти, які планувалися до розгляду, які повинні були скасувати обмеження розміру зарплат чиновникам.

Про це повідомляється на сайті парламенту.

Під час позачергового засідання Ради в понеділок, 13 липня, порядком денним планувалося розглянути питання про внесення змін до додатку №3 і №6 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо фінансового забезпечення проведення виборів.

Крім того, в порядку денному, зокрема, був проект закону про внесення змін до статті 29 Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо терміну дії обмежень при нарахуванні заробітної плати та законопроект про удосконалення електронної форми документообігу у Верховній Раді.

Зазначимо, що представник президента в парламенті Руслан Стефанчук під час засідання наголосив, що Зеленський звернувся до Верховної Ради щодо того, щоб не розглядати на сьогоднішньому позачерговому засіданні питання про призначення чергових місцевих виборів.

Читати також"Затягнути пояси": Зеленський пригрозив зниженням зарплат держслужбовцям

"Президент направив до Верховної Ради листа з тим, щоб у сьогоднішньому порядку денному прибрати законопроекти №3809 і №№3708, 3708-1", - підкреслив Зеленський.

Як відомо, верхню межу для заробітних плат чиновників ввели у квітні, після введення в Україні карантину через коронавірус.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты