Добкин заявил, что Янукович гримируется до неузнаваемости

Михаил Добкин рассказал, что Янукович гримируется / УНИАН

Бывший депутат лично "видоизмененного" экс-президента не видел, но подобную информацию ему сообщил его знакомый из России.

Колишній президент України Віктор Янукович, який втік до Росії, побоювався за своє життя і тому гримувався до невпізнання.

Про це в ефірі телеканалу Newsone розповів колишній народний депутат і ексгубернатор Харківської області Михайло Добкін, відео оприлюднено в Youtube.

За його словами, Янукович раніше застосовував найсучасніші технології в галузі гриму, щоб його не впізнали в публічних місцях.

"Гримують до невпізнання, що фактично людина, яка його добре знає і знаходиться у двох-трьох метрах від нього його (Януковича, - ред.) не впізнає", - сказав Добкін.

Водночас він додав, що особисто "видозміненого" експрезидента він не бачив, але подібну інформацію йому повідомив його знайомий з Росії, чиїм словами Добкін повністю довіряє.

Читати такожКупив без торгу: Янукович обзавівся особняком у РФ за десятки мільйонів доларів Нагадаємо, раніше екснардеп і колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін різко відповів на звинувачення Тетяни Чорновол у вживанні наркотиків.

"Послухай, придуркувата, мій улюблений наркотик - це сало. Я його вважаю наркотиком ... Я пригощаю ним людей, які живуть за межами нашої держави і пишаюся, що сало вважають українським наркотиком", - сказав Добкін.

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты