"Президент всем доволен": эксперт раскритиковал Зеленского за тарифы на ЖКХ

Эксперт раскритиковал Зеленского за тарифы на ЖКХ УНИАН

Общественный деятель, эксперт, блогер Александр Скубченко опроверг утверждение президента Владимира Зеленского о том, что были снижены тарифы на услуги ЖКХ.

Громадський діяч, експерт, блогер, голова Житлового союзу України Олександр Скубченко розкритикував президента Володимира Зеленського. Той під час своєї прес-конференції заявив журналістам про те, що за підсумками його першого року на чолі України знизилися тарифи на житлово-комунальні послуги.

За словами Скубченко (яке він підкріпив даними Державної служби статистики), заява Зеленського кардинально розходиться з українською реальністю і насправді жоден тариф на послуги ЖКГ не був знижений.

"Зеленський розповів про те, що платіжки ЖКГ знизилися. "Це факт",- сказав президент. Ось він — факт. 6,9% — загальне зниження відносно минулого року. Жоден тариф не знижений. Жоден. Багато — навіть підвищені. За деякими послугами навіть зростання. Світове зниження цін на газ і тепла зима — єдине "зниження". Гідно похвали? Коли Зеленський призначив Бабак, я думав, що більш бездарного і некомпетентного міністра у сфері ЖКГ бути не може. Але потім Зеленський призначив Чернишова. Кадрів же немає, як сказав президент. Так що про тарифи забудьте. Президент всім задоволений", - написал Скубченко у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що підприємство Київводоканал з майбутнього, 2021 року, має намір всерйоз підвищити для киян тарифи на водопостачання та водовідведення. Згідно з наявною інформацією, до майбутнього року тариф може становити 27,35 гривні за один метр кубічний (14,74 грн необхідно буде заплатити за куб води безпосередньо водопостачання, а 12,61 грн - за водовідведення).

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты