Путин открыто признал, что россияне стали хуже жить, и с этим связал протесты

Путин открыто признал, что россияне стали хуже жить, и с этим связал протесты / Reuters

Ситуацию с Навальным используют сейчас, когда в России возникает усталость у людей, накопленное раздражение и недовольство, сказал глава Кремля.

У Росії людям стало гірше жити, чим скористалися вороги і саме в цей момент залучили у своїх інтересах опозиційного політика Олексія Навального, заявив глава Кремля Володимир Путін.

"Що не кажи: пандемія, не пандемія, ось гірше жити... Хто винен? Начальство. Ну, така участь начальства, тут вже нічого не поробиш... І, звичайно, цим намагаються користуватися і в Європі, і в інших країнах, і в самих Штатах. Цією ситуацією користуються протиборчі сили. І у нас цим теж намагаються скористатися. І скористалися! Ну звичайно, а як же! На це і розрахунок", - сказав Путін на зустрічі з редакторами російських ЗМІ, його цитує РИА Новости.

Говорячи про масові акції протесту, Путін розтлумачив, що ситуацію з Навальним "використовують саме зараз, саме тоді, коли у всіх країнах світу, в тому числі у нас, виникає втома у людей, виникає накопичене роздратування, виникає невдоволення, в тому числі стосовно умов, в яких вони живуть, рівнем своїх доходів".

Глава Кремля підкреслив, що опоненти Росії давно використовують у своїх цілях амбітних і спраглих влади людей.

"Споконвіку це завжди було, з часів царя гороха, в нашій новітній історії, в більш віддаленій, в період підготовки і ведення Першої світової війни", - сказав Путін.

Він додав, що не бачить у цій ситуації нічого нового.

"Амбіцій багато, енергії багато, бажання заробити якомога більше грошей, прорватися до влади... І все це просто найактивнішим чином використовується", - зазначив Путін.

Ситуація з Навальним - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты