У Байдена раскрыли планы по переговорам Трампа и Путина – Politico

У Байдена есть доступ к переговорам Трампа и Путина / Фото Reuters

Трамп и Путин провели около десятка телефонных разговоров, содержание которых фиксировали помощники хозяина Белого дома.

Радники президента США Джо Байдена мають намір розкрити деталі більше десятка розмов попереднього глави американської держави Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним. Раніше Трамп приховував зміст розмов, проте у Байдена є доступ до цих записів, повідомляє Politico з посиланням на інсайдерські джерела.

У повідомленні йдеться про те, що радники Байдена мають намір з'ясувати, чи розголошував Трамп під час перемовин з Путіним будь-яку секретну інформацію, і чи міг він укласти секретні угоди з главою РФ, які можуть стати несподіванкою для нової американської адміністрації.

Як стверджують журналісти, у Байдена наразі відмовляються пояснювати, чи ознайомився новий президент США з деталями перегмовин Трампа і Путіна. При цьому у Ради національної безпеки Америки за президентства Трампа був доступ до змісту дзвінків.Читати такожСпецслужби РФ вербували Трампа більше 40 років - The Guardian

Підкреслюється, що телефонні перемовини не записувалися, але зміст розмов чули помічники американського президента, які фіксували деталі. Такі відомості передаються до Національного архіву США, який планує вивчати команда Джо Байдена.

Дональд Трамп новини

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты