Самоподжог в центре Минска: мужчина получил ожоги более 50% тела

Пострадавшего госпитализировали в больницу / Tut.by

В Следственном комитете Беларуси утверждают, что перед инцидентом пострадавший облил себя неизвестной жидкостью.

У п'ятницю, 22 січня, у центрі Мінську біля Будинку уряду 35-річний чоловік скоїв самопідпал. Згідно з інформацією влади, він облив себе невідомою рідиною. Постраждалого госпіталізовано до лікарні з опіками понад 50% тіла.

Як повідомляє Tut.by, охоронці використовували вогнегасник і змогли збити полум'я з палаючої людини. На місце інциденту прибула швидка допомога, після чого потерпілого відвезли до лікарні. Місце події оточили силовики.

У МОЗ заявили, що чоловік перебуває без свідомості. Під час первинного медичного огляду були зафіксовані опіки більше 50% тіла. Потерпілого відвезли до Республіканського опікового центру.

Самопідпал у Мінську / Tyt.by

Згідно з інформацією Слідчого комітету Республіки Білорусь, на вулиці Радянській у Мінську чоловік облив себе невідомою рідиною, після чого зробив самопідпал. Вогонь зуміли загасити співробітник поліції і перехожий.

Самопідпал у Мінську / Tut.by

"За даними слідства, вдень 22 січня, 35-річний чоловік навпроти будівлі, розташованої на вулиці Радянській у Мінську, облив себе невстановленою рідиною, після чого підпалив. Охоплений полум'ям чоловік був погашений перехожим і співробітником правоохоронних органів. На даний момент його госпіталізовано до закладу охорони здоров'я ", - підкреслюється в повідомленні СК.

Про причини дій потерпілого не повідомляється.

Білорусь новини

Новина доповнюється

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты