В Грузии оппозиция массово протестует против результатов выборов

В Грузии оппозиция массово протестует против результатов выборов / Спутник.Грузия

По словам оппозиционеров, начиная с 1 ноября протестующие будут собираться в Тбилиси каждый день, пока не назначат новые выборы в парламент Грузии.

Представники грузинської опозиції, які не згодні з результатами парламентських виборів у країні, влаштували масштабний мітинг у центрі Тбілісі.

Про це повідомляють журналісти грузинського каналу Руставі 2. "Результати не відображають волю грузинського народу. Лідери опозиції вже заявили, що опозиція об'єднається і "Грузинська мрія" не отримає 100 місць, необхідних для початку своєї парламентської роботи", – заявив член демократичного руху Єдина Грузія Азнор Біцадзе.

За даними агентства Супутник.Грузія, кілька тисяч людей перекрили рух по проспекту імені Шота Руставелі в Тбілісі. На акцію прийшли лідери практично всіх опозиційних партій, які пройшли до парламенту ‒ крім Альянсу патріотів і партії Громадяни.

За словами однієї з опозиціонерок, Саломе Самадашвілі, починаючи з 1 листопада протестувальники будуть збиратися щодня, поки влада не призначить нові вибори до парламенту.

Читати такожСаакашвілі покликали на посаду прем'єр-міністра: що відповів екс-президент Грузії

Парламентські вибори в Грузії - що було раніше:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты