В Польше разгорелся громкий скандал из-за баннера с Бандерой на фуре

В Польше разгорелся скандал из-за баннера на грузовике

Грузовик сфотографировали в Италии и сразу выложили фото в Сети.

В Польщі спалахнув гучний скандал через вантажівку, на лобовому склі якої водій розмістив банер із написом Бандера.

Як пише Onet у п'ятницю, 11 грудня, водія найняла одна з транспортних компаній Свентокшиського воєводства. Він розмістив за склом великий банер з прізвищем Бандери майже на всю ширину кабіни. При цьому вантажівка здійснювала міжнародні рейси на польських реєстраційних номерах.

Фуру сфотографували на території Італії та опублікували знімок у Facebook, що відразу ж викликало величезний скандал. Тему висвітлили польські ЗМІ, зокрема портал Lublin112.pl. Його автори повідомили про банер власнику вантажівки, попросивши прояснити справу. Компанія розмістила свою відповідь на Facebook.

Читати також"Курва Українська": у Польщі українця жорстоко побив охоронець супермаркету

"У зв'язку з інформацією, котра надходить до нас вчора і сьогодні, ми безапеляційно відмежовуємося від пропаганди діяльності будь-якої ідеології, з якою був пов'язаний Бандера. Ми розуміємо серйозність ситуації. Ми не терпітимемо таких дій. Ми нічого не знали про цю ситуацію, ми про все дізналися з Facebook. Ми перепрошуємо у всім, хто постраждав від цієї ситуації. Водій був притягнутий до відповідальності. Ми відреагували відразу ж після отримання інформації", - відповіла компанія.

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты