В России раскрыли планы по задержанию Навального

Навального обвиняют в нарушении режима условного срока / Reuters

Алексею Навальному хотят заменить условный срок на реальный.

Федеральна служба виконання покарань РФ (ФСВП) планує заходи щодо затримання російського опозиційного політика Олексія Навального після його прибуття на територію російської держави. Навального мають намір затримати до рішення суду, який розгляне можливість заміни йому умовного терміну на реальне відбування покарання.

Як повідомляє російське інформагентство РИА Новости з посиланням на управління ФСВП по Москві, з 24 вересня у відомства немає інформації про місцезнаходження Олексія Навального. У релізі вказується, що проти громадянина 27 листопада були започатковані заходи з розшуку, а 29 грудня Навального оголосили у розшук, що передбачає його затримання.Читати такожІсторик оцінив шанси Навального стати президентом Росії

Навальному інкримінують "факти злісних порушень" режиму умовного відбування терміну ув'язнення. У зв'язку з цим планується його затримання. В УФСІН вважають, що Навальний "порушував умови випробувального терміну" і "мінімум шість разів не з'явився на реєстрацію".

Видання підкреслює, що у Навального дві умовні судимості по 5 років у справах компаній Кировлес і Ів Роше. В рамках першої кримінальної справи його звинуватили в розкраданні 16 мільйонів рублів, в рамках другої – понад 30 мільйонів рублів.

Олексій Навальний новини

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты