Злой Трамп хотел штурмовать Капитолий с митингующими - СМИ

Злой Трамп хотел штурмовать Капитолий с митингующими / Reuters

Последние дни Трампа в Белом доме прошли в гневе.

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп планував штурмувати Капітолій 6 січня разом з мітингувальниками. Але його відрадили від таких планів.

Як повідомляє Reuters з посиланням на свої джерела, Трамп збирався приєднатися до мітингувальників, щоб показати їм свою підтримку.

Секретна служба США відрадила главу Білого дому від такої ідеї. Агенти попередили Трампа, що не зможуть гарантувати його безпеку, якщо він наважиться влаштовувати заворушення з протестувальниками.

"Трамп заспокоївся і замість цього сів навпочіпки в Білому домі, щоб подивитися по телебаченню кадри масових заворушень, в організації яких його звинувачують", - йдеться в повідомленні.

За словами кількох джерел видання, останні дні Трампа в Білому домі пройшли в гніві. За словами джерела, знайомого з ситуацією, він дивився по телевізору деякі дебати про імпічмент і розлютився на дезертирство республіканців.

Водночас Білий дім відмовився коментувати цю історію. Секретна служба також відмовилася коментувати ймовірне бажання Трампа відвідати Капітолій 6 січня.

Хоча Трамп публічно не заявив про свій намір зробити такий крок, один з чиновників Білого дому заявив агентству: "Я очікував цього".

Імпічмент Трампа - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты