Отец отключил Интернет игроку в Apex Legends во время матча за выход в финал

Кадр из Apex Legends / Respawn

"Родители не понимают моих интересов. Миллионы часов работы ушли в никуда", – пожаловался игрок.

Батько російського гравця в мегапопулярної королівської битви Apex Legends відключив йому інтернет, коли той з командою бився за вихід у фінальну частину турніру. У неї був шанс виграти 16 тисяч доларів або 450 тисяч гривень.

Йдеться про ALG Winter Circuit Europe – дивізіон престижного зимового міжнародного турніру з чотирма колами, за підсумками яких кращі команди виходять в плей-офф.

20-річний Данило" OLDIS" Чечнєв розповів, що після відключення інтернету його команда поступилася вирішальну битву. Їй не вистачило п'ять очок. Гравець поскаржився, що "мільйони годин роботи пішли в нікуди", а батьки не розуміють і не намагаються зрозуміти його інтереси.

Користувачі платформи Twitter, своєю чергою, організували флешмоб з тегом #GoOLDIS, аби підтримати геймера і нагадати, як важливо поважати інтереси близьких. Наприклад, стример Apex Legends під нікнеймом Diegosaurs, аудиторія якого на Twitch становить понад півмільйона підписників, також розповів про проблеми в спілкуванні з батьками на зорі кар'єри, проте все змінилося, коли він отримав свої перші гроші – батьки усвідомили, що син доклав багато часу і зусиль, щоб прийти до цього.

За останні роки ігрова індустрія, а разом з нею і гравці, істотно змінилися. З нішевого хобі, яким захоплювалися переважно підлітки, і яке обслуговували кілька компаній, ігровий ринок приносить видавцям мільярди доларів щорічно, а ігрові дисципліни збирають більше глядачів, ніж багато професійних видів спорту. До речі, раніше компанії NielsenIQ і Wargaming опублікували результати першого в історії комплексного дослідження гравців у відеоігри в Україні.

Нагадаємо, що Apex Legends – це багатокористувацький безплатний шутер від першої особи, події якого розгортаються у Всесвіті Titanfall, але без титанів – тут лише поєдинок пілотів один з одним. Геймерам доступні різноманітні рідкісні герої, кожен з яких володіє власними навичками, можливість грати в групі, а також унікальні для жанру речі – наприклад, маячок відродження.

На початку цього місяця в Apex Legends стартував вже восьмий за рахунком сезон.

Apex Legends - трейлер 8 сезону

Раніше ми розповідали про іншого, не менш трагічного персонажа, якому довелося перепродати свою PS5 після того, як його дружина дізналася, що це не очищувач повітря.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты