Египет заговорит по-украински: в МИД Украины анонсировали изменения для туристов

В прошлом году Египет посетили более 1,5 миллионов украинских туристов / Reuters

Студенты из Украины смогут отправляться в Египет с целью прохождение стажировки.

Київ і Каїр досягли домовленостей щодо розширення програми двостороннього співробітництва, внаслідок яких у Єгипті буде розширено використання української мови. Державна мова України з'явиться в громадських місцях Єгипту.

Про це заявили у пресслужбі Міністерства закордонних справ.

Наголошується, що за минулий рік Єгипет відвідали понад 1,5 мільйони українських туристів. Це друге за популярністю місце подорожі українців після Німеччини.

"На українських туристів, безумовно, чекають у Єгипті", - відзначили у МЗС.

Під час зустрічі заступника глави МЗС України Василя Боднара з міністром туризму і Єгипту Халед аль-Анані сторони домовилися про низку моментів, що регулюють використання української мови у Єгипті.

Що чекає українських туристів у Єгипті

Наостанок підкреслюється, що українські студенти, які вивчають туризм, зможуть їздити у Єгипет на стажування. Держави мають намір підписати дві угоди про співпрацю в туристичній сфері.Читати такожНазвані найбезпечніші країни для туризму

Нагадаємо, після того як Україна підвищила критерій для розподілу країн на червону та зелену зони з 40 до 55 захворювань на COVID-19, Єгипет опинився у зеленій зоні, що спрощує подорожі в напрямку цієї країни.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты