Охота на убийц: журналист объяснил, как Навальный опустил Путина

Алексей Навальный / Reuters

Владимир Путин получил публичную оплеуху от Алексея Навального, считает Иван Яковина.

Викриття співробітників ФСБ, причетних до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального, стало публічним приниженням президента РФ Володимира Путіна.

Як підкреслив журналіст Іван Яковина в ефірі каналу Україна 24, ляпаса від Навального Путін отримав після публікації телефонної розмови зі співробітником ФСБ Костянтином Кудрявцевим.

Оглядач нагадав, що Навальний фактично обдурив свого вбивцю, і той чесно розповів, як він з іншими співробітниками ФСБ намагався отруїти опозиціонера.

“Це для ФСБ було неприємно, але ще сильніше ця організація образилася, коли люди Навального, по суті, влаштували справжнє полювання на тих самих хіміків-вбивць з нібито секретного загону ФСБ", — сказав він.

Експерт упевнений, що переслідування соратників Навального, які допомагали в розслідуванні, є помстою президента РФ.

"Путін таким чином просто хоче помститися за свою ганьбу і натиснути на Навального, взявши в заручниці його соратницю. Але це навряд чи вдасться. Зараз у всьому світі вже піднімається рух на захист цієї жінки. Оскільки Путіну тільки за неї можуть впаяти окремі санкції, я не впевнений, що він вважатиме цей обмін досить вигідним", — додав Яковина.

Читати такожНавальний міг залишитися "овочем": в РФ пояснили провал отруєння Новачком

Саморазоблачение ФСБ:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты